Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvote za osvajanje Rolan Garosa posle povreda Alkaraza i Sinera i povratka Nadala: Đoković nije glavni favorit

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće zanimljivo u Parizu, deluje da nikad neizvesnije neće biti u borbi za pehar

  • 2
Novak Đoković, Karlos Alkar Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je propustio Masters u Madridu i deluje da je doneo dobru odluku da odmori i ne napreže se previše pred Rolan Garos, jer bi između imao i Masters u Rimu, koji počinje već sledeće nedelje.

Njegovi svi konkurenti su igrali u Madridu i sada imaju određene probleme. Alkaraza je mučila podlaktica i poražen je u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova, dok je Janik Siner odlučio da se povuče sa turnira i da preda četvrtfinalni meč zbog povrede kuka.

Obojica sada imaju neizvesnost pred nastavak sezone i Rolan Garos i pitanje je da li će uspeti da saniraju povrede do Rima, koji je već za nekoliko dana.

Ipak, kladionice i dalje veruju da je Alkaraz glavni favorit za titulu u Parizu, Novak je drugi, Siner treći, a Nadal četvrti, nakon što je u Madridu pokazao da ipak može da igra dobro i da i pored problema koje ima sa telom i povredama, kada je zdrav, uvek mora da se svrstava među glavne favorite na šljaci.

Presek kvota glavnih favorita za titulu na Rolan Garosu:

Karlos Alkaraz 2,75

Novak Đoković 3,5

Janik Siner 4,5

Rafael Nadal 6,5

Kasper Rud - 12

Stefanos Cicipas - 12

Holger Rune - 15

Danil Medvedev - 20

Andrej Rubljov - 40

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Novak Đoković lumpovao uz Severinu u Dubrovniku! Kad je ušao u klub nastala je ludnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Батке

    3. maj 2024 | 07:26

    Да је Ноле млађи десет лета сви ови јадници освојили би нула мастерса и нула слема,а Ноле би тек поставио рекорде који би и ванземаљцима били недостижни!Е толика је реална разлика у класи!Зато је највећи свих времена.Запни Ноле још ова три месеца почисти ботанику и на купање.И ћао нема више...

  • eNL

    3. maj 2024 | 14:35

    Novak nek batali ove noćne izlaske, muzike i šetanje, nek se malo strpi i osvaja RG 🫵, jer ovo je sve iza njega suha boranija ,jer, siner i ovo Alkaraza su pobedili Novaka onda kad je bio bolestan i nije bio spreman za igru. Jef Novak kad je pobeđivao , on je dugo za redom pobeđivao a ovi novi heftu igraju dobro s već posle nestanu dve tri nedelje ili otkazuju igranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA