TRANSFERI ZA 9. AVGUST: Ibra i Mančester hoće opet zajedno, Roma treći put digla ponudu za Mareza

Štutgart, Votford, Fiorentina i Nica baš dobro poslovali

  • 0

Dok čeka potpuni oporavak i povratak u pun trenažni proces Zlatan Ibrahimović je i u potrazi za novim klubom, mada, kako javljaju Englezi, izgleda da ga je našao, a nije morao mnogo da "luta".

>>> Kad se Ibra u Novom Sadu raspričao na srpskom: Puno sam hepi što sam ovde... (VIDEO)

Ako se obistine najave sa Ostrva, Šveđanin bi lako mogao da i naredne sezone obuče dres Mančester junajteda i nastavi saradnju sa Murinjom koja je prethodne sezone bila i te kako uspešna. 

Krenimo redom...

- Dakle, vest dana stiže iz Engleske. Skaj sport je objavio da Zlatan Ibrahimović i Mančester junajted pregovaraju oko nastavka saradnje koja je prekinuta zbog povrede i operacije Šveđanina. On veći deo vremena provodi u trening kompleksu "đavola", a u klubu su očigledno rešeni da mu ponude novi ugovor.

"Zašto ne sačekati takvog igrača koji nam je toliko mnogo dao", stav je Žozea Murinja.    

- Votford realizovao rekordan transfer. Premijerligaš je potvrdio da je novi napadač njihovog kluba Andre Grej. Bivši igrač Barnlija potpisao je petogodišnji ugovor vredan 18.5 miliona funti. Grej je dve sezone nastupao za Barnli i u tom periodu postigao 32 gola.

Postoji još jedan jak razlog transfera Greja u Votford. O tome možete više pročitati OVDE.

- Štutgart jači za bivšeg reprezentativca Nemačke. Povratak u Bundesligu primorao je upravu "švaba" da reaguje i dovede veliki broj pojačanja. Do sada ih je bilo osam, zaključno sa najnovijim. Poziciju levog beka pokrivaće bivši reprezentativac Nemačke Denis Aogo.

Foto: AP/Tanjug

- Nica je završila najbolji posao u istoriji kluba, jer je prodala Dalberta Enrika Interu. Nije odustajala Nica od 30 miliona koliko je tražila, ali posle dugih pregovara su popustili. Nisu dobili traženi novac, ali jesu 25 miliona i 20 procenata od sledeće prodaje. Time je Nica oborila rekord kada je u pitanju suma za koju su prodali jednog igrača.

- Crnogorac Sead Hakšabanović novi je igrač Vest Hema. O tom transferu možete više pročitati OVDE.

- Bivši mladi francuski reprezentativac Valentin Ejserik (25) novi je igrač Fiorentine. On je u toku dana stigao u Firencu, gde je prošao lekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor sa "ljubičastima". Ejserik stiže iz Nice za koju je minulu sezonu upisao 8 golova i 7 asistencija. Francuski klub zaradiće oko 3,5 miliona evra od prodaje Ejserika.

- Roma je "zapela" za Mareza i ne popušta. Italijanski mediji prenose da su Rimljani izneli i četvrtu ponudu za Alžirca za koju očekuju da će biti dovoljna da ubede čelnike Lestera da puste ponajboljeg igrača. U pitanju je suma od 40 miliona funti.

- Betis je u sredu završio transfer Alžirca iz redova Monpeljea Rijada Budebuza. Španski klub platio je Francuzima sedam miliona evra za fudbalera sredine terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA