Najkreativnija trka srpskih firmi: "Nek' ide život" protiv "Srčke"

I ove godine najfit i najkreativniji zaposleni trče na poslovnoj trci Belgrade Business Run

  • 0
Belgrade Business Run Foto: Promo/Belgrade Business Run

U četvrtak 30. septembra od 20 časova na platou iza sedišta kompanije Belgrade Waterfront u Karađorđevoj 48, biće održana poslovna trka Belgrade Business Run.

Pod sloganom Novi optimizam serija poslovnih trka Serbia Business Run kao najveći tim bilding i sportsko-kompanijski događaj u zemlji i ove godine promoviše redovno bavljenje sportom kao najboljim vidom prevencije stresa i hroničnih bolesti uzrokovanih sedenjem. Pojavom virusa Covid 19 i mentalno zdravlje zaposlenih postaje prioritet, kako organizatorima trke tako i kompanijama kojima je aktivnost zaposlenih jedna od suštnskih vrednosti.

Belgrade Business Run Foto: Lazar Zagorac/Belgrade Business Run

Timovi koji će učestvovati na beogradskoj trci u četvrtak posle posla, bili su maštoviti i na kreativan način nazvali svoje timove.

Izdvajamo neke od najzanimljivijih: Angel´s Charlies, Run for fun, Valentina i krdo Vtoolovaca, Digital raneri, Go.Run.And.Do.It.Nice.Again, preCAST preFAST, Umlaut on top, AZrunners, Narandžasti tim pokreće svet, Rocky's 9, Važno je gde radite, Prefantastični, One Clarivate, Munje, Atlasoriansi, Run for Health, Hyt and run, Enjoy run, Midnight Runners, Make it Possible, BlackRock, SojaRan, FONtrci, Brzi Gonzales, Run the Moment, Performersi, Fight club, EFT munje, BAHRUN, Agenti... A koje kompanije stoje iza ovih slogana saznajte na ovogodišnjoj trci.

Belgrade Business Run Foto: Radule Perišić/Belgrade Business Run

Jedan od najkreativnijih naziva tima za trku i ove godine imaju zaposleni u JKP "Pogrebne usluge", njihov slogan pre dve godine bio je "Samo vi trčite", a svoj tim ove godine su nazvali "Nek' ide život".

Na pitanje kako su došli na ideju za ovakav naziv tima Lidija Lugonja iz ovog preduzeća nam je rekla:

- Preduslov za odabrani slogan je dobro razumevanje karakterističnosti posla koji obavljamo, uz veliku lojalnost preduzeću. Ispunjavamo taj preduslov i već razmišljamo o sloganu za sledeću godinu - sada su očekivanja još veća. Raduje me popularizacija trčanja i kroz ovu trku i celokupan rad Beogradskog trkačkog kluba što potvrđuje i duplo veći broj prijavljenih kolega ove godine, sa kojima ćemo proći kroz cilj. Trčimo zajedno, brže i duže, nasmejani, jer `nek ide život`.

Belgrade Business Run Foto: Damir Vujković/Belgrade Business Run

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera. I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka.

Belgrade Business Run Foto: Lazar Zagorac/Belgrade Business Run

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je aktivnost zaposlenih na vrhu kompanijskih vrednosti. Ove godine to su Sberbanka, Htec, Intersport, Knjaz Miloš i Haineken, a domaćin trke je Belgrade Waterfront. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike. Sve informacije nalaze se na sajtu trke na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA