• 0

Rekordan broj učesnika na trci Schneider Electric Belgrade Business Run

Ko su najfit kompanije u Srbiji?

  • 0
SE SBR Beograd vizual 2022

Foto: Promo

Da li znate koje kompanije spadaju u najfit u Srbiji? Ako ne, odgovor će vam dati organizatori poslovne trke Schneider Electric Serbia Business Run koja će se održati u četvrtak, 29. septembra od 18 i 30 časova (posle posla) na Adi Ciganliji i trajati sve do ponoći!

Serbia Business Run u poslednjih nekoliko godina predstavlja najveći tim bilding događaj koji okuplja zaposlene iz kompanija koje posluju na teritoriji cele Srbije. Za ovogodišnju trku prijavljeno je rekordnih 7000 zaposlenih iz preko 370 kompanija. Najveći broj prijavljenih ima kompanija Schneider Electric (naslovni sponzor serije i sponzor maratona u Parizu). Veliki broj zaposlenih braniće boje i kompanija BOSCH, ZF Running Tim, BlackRock, OTP banka.. Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara ujedno se proglašava i najfit pobednikom trke.

Dušan Nedić, direktor serije poslovnih trka o rekordnom broju prijavljenih takmičara je izjavio:

-Na lansiranju serije osvrnuli smo se na efekat leptira i kako jedna dobra stvar ima potencijal da se eksponencijalno širi i napravi lavinu. Upravo to se dogodilo sa Schneider Electric serijom i Belgrade Business Run trkom. Posle rekorda u Novom Sadu, Subotici i Nišu, oborili smo i rekord Beograda sa 7000 učesnika! Ovo nije samo najbrojniji Business Run, ovo je zvanično i sportski događaj sa najviše registrovanih učesnika u Srbiji. Ponosni smo na rezultat koji je posledica sjajnih partnerstava, priče koja inspiriše i motiviše ali ga vidimo i kao jasan zadatak da prelijemo ovu energiju na sve druge kompanije i pokrenemo ih, kako ka motivaciji zaposlenih tako i ka zdravijoj sredini u kojoj svi radimo, treniramo i napredujemo.

U trci od 5 km zaposleni se takmiče za najbrži tim, najbržu koleginicu i kolegu, najfit kompaniju. Za dobro raspoloženje i žurku posle trke biće zadužena Ida Prester i bend Lollobrigida.

Ida Prester SBR

Foto: Promo

Na osnovu velike potrebe da doprinesu očuvanju životne sredine organizatori su svoju misiju usmerili ka tome da Serbia Business Run za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv. Ovaj ambiciozni cilj biće postignut saradnjom sa kompanijom Schneider Electric svetskim liderom u oblasti upravljanja energijom i jednom od najodrživijih kompanija na svetu. Uz podršku ove kompanije na trkama se koriste inovativna tehnološka rešenja poput solarnih panela, pametnih klupa i reciklažnog sistema. Serbia Business Run je u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i JKP “Zelenilo Beograd” pokrenuo i kampanju “Trka za šume” sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije doniraju stabla koja će na jesen biti zasađena u Beogradu.

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, VodaVoda, Herbalife, Heineken 0.0, Esensa, Cardiopirin i Hyatt Regency Beograd. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok