Vreme čitanja: oko 1 min.

Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

MaxBet 4. Zrenjaninski maraton, okupio je ove godine više od 1500 takmičara, iz osam zemalja. Uz glavnu maratonsku od 42 km, organizovano je još pet pratećih trka

  • 0
Zrenjaninski maraton Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Novina je da su ove godine, deca sa posebnim potrebama iz doma "Kolevka" iz Subotice zajedno sa osobama s invaliditetom, simbolično startovali sa maratoncima.

Kompanija MaxBet sa ponosom podržava Zrenjaninski maraton, od samog njegovog nastanka.

-Od samog početka, posvećeni smo podržavanju sportskih aktivnosti koje promovišu fizičko zdravlje i dobrobit. Kao kompanija koja je nastala u Zrenjaninu, a sada posluje u okviru Fluttera, najveće svetske kompanije za sportsko klađenje i igre na sreću koja je listirana na njujorškoj berzi, svesni smo značaja ulaganja u lokalnu zajednicu. Podrška maratonu je deo naše strateške inicijative da promovišemo zdrav životni stil. Sport ne samo da poboljšava fizičko zdravlje, već i jača zajedništvo i povezanost među ljudima. Verujemo da ovakvi događaji imaju moć da inspirišu ljude svih generacija da se bave rekreacijom i da vode zdraviji život - izjavila je Nataša Manojlović, menadžer korporativnih komunikacija u MaxBetu.

Zrenjaninski maraton Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Ove godine Zrenjaninski maraton imao je i humanitarni karakter, gde su uz već prepoznatljivu akciju "Sportom za bolje sutra", svi učesnici "Trčali kao heroji" ("Run like a hero") u akciji za podršku deci oboleloj od raka i udruženju NURDOR.

Pored glavne trke, organizovane su i PerSu trka sa osmehom za najmlađe, kao i Trka zadovoljstva na 7km, polumaraton 21.1km i štafetna trka 3x7km.

Kompanija MaxBet danas je prisutna na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji i zapošljavaju više od 2500 ljudi, a od ove godine posluju u sklopu Flutter International-a, međunarodne divizije Flutter Entertaimenta, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA