≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juriš predstavnika Srbije na glavni žreb US Opena: Ovo su protivnici Olge, Hamada i Natalije u kvalifikacijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko će uz Novaka, Đerea i ostale da dođe u "visoku" družinu

  • 0
Olga Danilović Foto: Tanjug / AP

Tri srpska predstavnika, koja će morati da se poguraju kroz kvalifikacije, dobila su put do glavnog žreba US Opena koji počinje za nedelju dana. Hamad Međedović, Olga Danilović i Natalija Stevanović moraće po tri pobede da izvojevaju ako misle i na ovom Grend slemu da se pojave u glavnoj smotri.

Međedović će u prvom kolu igrati protiv Hrvata Borne Goja, a u drugom bi se sastao sa pobednikom duela Gomez - Virtanen. Ukoliko bi došao i do poslednje stepenice kvalifikacija, projektovano bi mu došao prekaljeni Kevin Anderson.

Olga će u prvoj rundi imati posao protiv Australijanke Prisile Hon, a onda bi išla na bolju iz duela Tandi - Dodan. Čini se da joj je prolazak u glavni žreb prilično realna stvar, jer bi joj u poslednjem kolu na put stajala Grkinja Gramatikopolu, ukoliko gledamo favorite na papiru.

Čudo sa Vimbldona, Natalija Stevanović, igraće protiv domaće teniserke Katrine Skot, sledeća joj je pobednica okršaja Rob - Kraus, ali bi poslednji zadatak bio prilično težak, makar projektovano, jer bi joj na megdan izašla Brenda Fruhvirtova, nova teniska nada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA