≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanac otvoren: "Potpisao bih finale Đokovića i Alkaraza na US Openu, kada pričamo o Novakovoj veličini..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema sumnje da niti jednom, a niti drugom ne fali motivacije, ali i da će drugi pokušati da se proguraju i iznenade ovu dvojicu

  • 3
Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Masters Sinsinati 2023 Foto: AP/Tanjug

Slavni britanski teniser Tim Henman podvukao je svoju misao u kojoj je sabrao da su Novak Đoković i Karlos Alkaraz ti koji su već viđeni u finalu US Opena.

- Već sada bih potpisao da finele bude Alkaraz protiv Đokovića, ali ne mislim da će to biti samo obračun među njima dvojicom. Na tvrdoj podlozi, ima igrača koji su sposobni da prođu do finala. Dubina je daleko veća nego na travi, gde na prste jedne ruke možete da nabrojite one koji mogu da pobede. Ono što je Alkaraz uradio na Vimbldonu je neverovatno. Dobio ga je njegovom igrom, ali i dalje mislim da je Đoković taj kog treba pobediti na US Openu. Osvojio je prva dva slema u godini, igrao finale Vimbldona. Njegovi rekordi i iskustvo su neverovatni, ali sjajno je da smo u ranoj fazi novog rivalstva. Oni su u potpuno drugačijim fazama u karijeri, ali nadajmo se da će igrati još mnogo mečeva - kaže Henman.

Nema sumnje da niti jednom, a niti drugom ne fali motivacije, ali i da će drugi pokušati da se proguraju i iznenade ovu dvojicu.

- Kada pričamo o sportisti Novakove veličine, mislim da motivacija neće biti problem. Igači koje je pobedio i rivalstva koja je imao su neverovatni, i da Alkaraz nije tu, Đoković bi rekao sebi da može da dominira i osvoji još više. To kako je vidim Novaka da gleda na Alkaraza je da on želi da dokaže Karlosu i svima da je i dalje najbolji. Njegovi glad i želja su vidljivi svima, da je izgubio to, verovatno bi prestao da igra, ali ne vidim da će se to desiti još nekoliko godina - zaključio je Henman.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enos

    23. avgust 2023 | 23:25

    Bravo za komentar, pogodio u centar

  • Nikola

    24. avgust 2023 | 10:12

    Potpisuj ti sta hoces ali Alkaraz nece stici do finala, pitanje je samo sa kim ce Novak igrati finale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA