Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se skandal na US Openu: Amerikanci žele da sakriju nešto, nema prenosa žreba za Grend slem turnir!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poprilično čudna odluka

  • 16
Novak Đoković Foto: Tanjug - AP

Poslednji Grend slem turnir u godini, čuveni US Open, praktično je i počeo mečevima kvalifikanata, dok je glavni žreb na programu od 28. avgusta do 10. septembra, kada će SAD dobiti novog vladara, koji može pomrsiti konce Karlosu Alkarazu, aktuelnom šampionu.

Naravno, najveći protivnik Špancu biće i Novak Đoković, koji se nakon dve godine i vraća na tlo SAD-a, pošto mu je prethodno bio zabranjen ulaz zbog kovida i vakcinacije.

Đoković je već pokazao da je spreman da igra protiv Alkaraza, što se videlo i u Sinsinatiju, gde je Novak slavio sa 2:1 posle skoro četiri sata tenisa, kada je napravio i enorman preokret, iako se činilo da će sve biti gotovo i da će sve otići u korist Karlosa Alkaraza.

Međutim, kako tvrdi španska Marka, priprema se i ogroman skandal na US Openu. Naime, Amerikanci će održati žreb za turnir od 18 časova po srpskom vremenu, a po prvi put će on biti odvijen u strogoj tajnosti, bez ikakvog TV prenosa ili lajvstrima putem interneta.

To znači da ni Novak sam neće znati protiv koga igra i kakav mu je put, dok to ne objave i samo čelnici turnira.

Poprilično čudna odluka pred poslednji Grend slem turnir.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    24. avgust 2023 | 09:45

    Uvek kada je nesto tajno tj nije javno, transparentno upucuje na sumnje o mogucim zloupotrebama, mutljavini, namestanjima. Zapitajmo se ako je sve po protokolu koji je onda razlog zabrane snimanja, prenosa zrebanja. Znaci da nesto debelo smrdi i ima skrivenih namera ili ima jos naivnih koji veruju da nije tako ? Novace mnogo si jak i veliki kada se takva masinerija udruzila i ne preza ni od cega, ni od bruke ni sramote da te onemoguci da moraju da ti se poklone i priznaju ono sto sto svet zna da si najveci. Anglosaksonci ne mogu to da podnesu da je iz malene Srbije covek koji je najveci a nije iz njihove fele. Mnogo ih to boli, toliko da su cak spremni da bez srama preduzmu sve ne bi li to stopirali iako ceo sportski svet vidi i priznaje sta se odigrava i desava . Zelim ti pre svega zdravlje a sve ostalo si vec pokazao i na tebi je da im jos jednom izadjes na crtu i pobedis Novace

  • radovan III

    24. avgust 2023 | 09:31

    Jos uvek ima ljudi koji nesto lupaju o americkoj demokratiji, postenju itd... Nista me ne cudi t.j. nikakva podlost od strane anglo saksonaca me ne moze iznenaditi. Ali Novak sa svojom mentalitetom ce sve nepravde pobediti.

  • 100%

    24. avgust 2023 | 09:20

    Eto nameštaljke na žrebu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA