Vreme čitanja: oko 1 min.

Džimi Batler pokazao kako pobediti Karlosa Alkaraza: Košarkaš matirao Španca, svi na terenu mu aplaudirali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sreća ili pak znanje?

  • 0
Džimi Batler, Karlos Alkaraza, US Open Foto: Profimedia

Poslednji Grend slem turnir, US Open, nalazi se pred vratima. Početak je jako blizu, a u sklopu ovog turnira, odigrano je i nekoliko "prijateljskih" mečeva čiji prihod odlazi u humanitarne svrhe, gde su se mogle videti i najveće zvezde kako iz tenisa, ali tako i iz drugih sportova.

Jedna od "drugih" zvezda bio je i Džimi Batler, koji je pokazao kako treba igrati protiv Karlosa Alkaraza, protiv koga je osvojio i jedan poen tokom humanitarnog meča.

Naime, Karlos Alkaraz, trenutno 1. teniser sveta, igrao je protiv Amerikanca Francisa Tijafoa meč u reprizit polufinala iz pretodne godine, kada je Džimi Batler primećen sa strane i kada je košarkaš Majami Hita zatražio od Tijafora da zaigra protiv Alkaraza.

Tijafo mu je to dopustio, dao mu je priliku, a Batler je pokazao kako treba protiv Španca. Ušli su u razmenu, posle koga je jednim forhendom uspeo da natera Alkaraza na grešku, na oduševljenje svih prisutnih na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA