≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković saznao rivale i dobio skoro idealan žreb na US Openu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobar raspored do same završnice za najboljeg tenisera ikada

  • 12
Novak Đoković Foto: Scott Stuart / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković je saznao rivale za US open, pošto je u Njujorku održan žreb za poslednji Grend slem sezone.

Prvi rival mu je Aleksandar Miler, dok je u drugom čekaju Zapata Miraljes ili Kvin, u trećem može na Lasla Đerea ili Brendona Nakašimu, a u četvrtom na Ože Alijasima ili Serundola.

Za četvrtfinale su projektovani rivali Cicipas ili Fric, a u polufinalu Rune ili Rud, a za kraj je projektovano veliko finale sa Karlosom Alkarazom.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Laslo Đere igra protiv Brendona Nakašime, što nije nimalo lak protivnik za prvo kolo. Dušan Lajović će na Kineza Jibinga Vua, a Miomir Kecmanović igra protiv Variljasa iz Perua.

Karlos Alkaraz će u prvom kolu igrati protiv Dominika Kepfera, u drugom su mu mogući rivali Lojd Haris ili Gvido Pelja, a u trećem Botik van de Zandšul, Džordan Tompson, Danijel Evans ili Galan. Za četvrto kolo mu je projektovani rival Kameron Nori, u četvrtfinalu može na Janika Sinera ili Aleksandera Zvereva, a u polufinalu na Medvedeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    24. avgust 2023 | 20:41

    Sta kad prestane igrati,kome da se radujemo,ne prospavane noci,koga da bodrimo, nemogu to da zamislim. Napred novace brate nas!

  • Marko

    24. avgust 2023 | 20:06

    Nole srecno uzmi ovaj slem idemoooo hrabro u pobijede ,dace bog da Alkaras izgubi prije finala zasluzio si ovaj 24 slem a posle kako hoces idemoooo

  • Гаги

    24. avgust 2023 | 20:19

    Значи од 11.09. први на АТП листи. Чекачемо само са којом разликом у поенима од другопласираног...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA