Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve o meču Đoković - Miler: Novak pod svetlima Njujorka traži savršeno otvaranje US Opena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvaranje sledi, zavesa US Opena se već podigla

  • 0
Novak Đoković, Klaudio Cimalja, US Open Foto: Profimedia

Novak Đoković posle ponoći počinje novu avanturu na US Openu, a za protivnika će imati Aleksandra Milera iz Francuske. Papir kaže da se njegova pobeda ne dovodi u pitanje, a tu hartiju će morati i da potpiše u prvom kolu poslednjeg Grend slema u sezoni.

KADA NOVAK IGRA MEČ?

Đoković će sa francuskim predstavnikom izaći na stadion Artur Eš nešto posle 02.30 časova.

MEĐUSOBNI DUELI I NAREDNI PROTIVNIK

Njih dvojica se do sada nisu sastajala, a ko bude iz tog okršaja prošao dalje, igraće u drugoj rundi protiv pobednika duela Bernabea Zapate Miraljesa i Itana Kvina.

FORMA ĐOKOVIĆA I MILERA

Novak je posle finala Vimbldona došao u Sinsinati, savladao Karlosa Alkaraza u borbi za titulu i sa trofejom Mastersa doputovao u Njujork.

Nema sumnje da će biti veliki favorit u ovom duelu, posebno zbog toga što je Miler u veoma lošoj formi i nikako ne uspeva da nađe ritam još od Vimbldona.

Posle prvog meča je ispadao u Gštadu, Hamburgu, San Marinu, Sinsinatiju, a došao je i sa porazom u Vinston Sejlemu od Benžamana Bonzija u dva seta.

PRENOS MEČA

Meč Đokovića i Milera možete gledati na kanalima Eurosporta.

Novak Đoković Foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

REČI NOVAKA I MILERA JEDAN O DRUGOM

Ne poznaju se njih dvojica baš najbolje, kao što je i rečeno, nisu do sada igrali jedan protiv drugog, a taktiku nisu želeli da otkrivaju, tako da su se reči pred meč svele na šalu.

Novak:

- Tražite od mene da kažem nešto lepo o mom protivniku u prvoj rundi? Zgodan je. Ipak, to nije dovoljno.

Miler:

- Mislim da me Novak ne poznaje. Ali možda je video neke fotke i mislio da sam lep. On je čovek koji je osvojio najviše titula na ATP Masters 1000, Grend slemovima. Za sada je najveći igrač u istoriji tenisa ako gledate karijeru. Svi znaju Đokovićevu igru. Teško je reći nešto loše o njegovoj igri. Ali daću sve od sebe.

VREMENSKA PROGNOZA

Postoji verovatnoća da će padati kiša u Njujorku u noćnom terminu, tako da u isto vreme postoji verovatnoća da će se navući krov nad Artur Ešom. Vlažnost je velika, skoro 80 odsto, a za sada je predviđeno nekih 20 stepeni celzijusa u momentima početka susreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA