≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivšem treneru Đokovića zabranjen ulaz u Ameriku: "Ne mogu na US Open, sedim na koferima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boris Beker se nalazi u nezahvalnoj situaciji zbog prekršaja koji je napravio

  • 2
boris beker Foto: Tanjug/Ap

Poslavljeni teniser i bivši trener najboljeg reketa svih vremena Boris Beker ne može da uđe u Ameriku i ode na US Open da gleda tenis, gostuje televiziji i novinarima i bodri prijatelje, a razlog je neverovatan.

Da podsetimo, Beker je ranije bio priveden, a kasnije i procesuiran zbog utaje poreza 2022. godine, a sada mu prošlost ne da mira. Zakon SAD ne dozvoljava optuženim licima da uđu u države bez odgovarajuće vize koju Beker nije uspeo da dobije, a tim povodom se javio medijima iz kuće da objasni u kakvoj se situaciji nalaz.

- "Drage američke vlasti" su veoma pažljivo pogledale prijavu za vizu i objasnile da ne mogu da dobijem novu zbog moje istorije. Zahtev za vizu sam podne davno, a sada sedim na svom spakovanom koferu, da se tako izrazim, i svakog dana se nadam pozitivnim vestima da mogu da dobijem odgovarajuće dokumente i odletim preko "bare" - rekao je Beker u jednom intervjuu.

Beker je trenirao Novaka Đokovića u periodu od 2013. do 2016. godine, a može se reći da je ta saradnja bila uspešna, pošto je Novak za to vreme osvojio veliki broj najvećih turnira.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš Bećagović na US Openu: Prvo javljanje Telegrafa iz NjuJorka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djak

    29. avgust 2023 | 01:39

    Osudjene ubice naravno mogu da udju u SAD bez problema ( imamo primer iz CG), ali kad si utajio porez cak i u drugoj drzavi, onda si stvarno nepozeljan.

  • sedi1

    30. avgust 2023 | 08:01

    .... e samo zbog ovoga, nemožeš se reći da sve što dolazi iz Amerike nevaljao,... ovo je jaka tekovina,... ZAKON.... imao 100$u dzepu ili 100 milijardi... napraviš grešku,... KAZNA...... naša mila SRBIJA,... ne može estradu da dovede u red, a kamoli milionere..... koliko god mui mislili da smo DRŽAVA za respekt, dok se te situacije i nelegalna izgradnja nereše,... PRIČAMO U PRAZNO.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA