Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanka vikala na srpsku sutkinju Marijanu Veljović: Svi su se odmah setili njihove svađe sa Rolan Garosa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak je i Nemica protestvovala zbog jedne odluke srpske sutkinje

  • 0
Marijana Veljović Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Američka teniserka Koko Gof očigledno "nekih problema" sa srpskom sutkinjom Marijanom Veljović, pošto je drugi put u godinu dana imala raspravu sa njom.

Ovoga puta tokom maratonskog meča na US Openu protiv Nemice Lare Zigmund, koji je trajao skoro tri sata i koji je Koko dobila sa 2:1 u setovima za plasman u narednu rundu.

Sve se dešavalo u trećem setu, pri rezultatu 4:1 za Amerikanku. Prišla je Marijani i optužila je da nije primenila pravila o kršenju vremena protiv Nemice.

- Nije me briga šta ona radi na svom servisu, ali na mom servisu mora da bude spremna. Ona nikad nije spremna - vikao je Gofova.

Strasti su se rasplamsale kada je Laurapo drugi put pozvana na prekršaj pri rezultatu 40:0, čime je Amerikanka povela sa 5:1. Nemica je ljutito protestovala, ali bezuspešno.

Podsetimo, Marijana je na Rolan Garosu prošle godine imala raspravu sa Koko i optužila ju je za "koučing."

- Nemamo nikakve tajne signale, tako da ne znam šta hoćeš od mene, šta da mu kažem... Nije bilo nikakvog 'koučinga, ne znam šta želiš da uradim. Ja mu govorim još od kada sam imala osam godina, da mi ne priča. Zato sam šokirana, govorim mu da mi ništa ne govori. Ne mogu da ga kontrolišem, veruj mi. Znam da me ne optužuješ, ali ovo je prvi put da mi je sudija ovo rekao - rekla je Koko tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA