Vreme čitanja: oko 2 min.

Prozivao Đokovića, pretili mu smrću, ima najatraktivniju devojku na US Openu: Ko je Novakov naredni rival?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fric ne zna za pobedu protiv Noleta

  • 20
Morgan Ridl Printskrin: Instagram/moorrgs

Borna Gojo je arhiviran i misli Novaka Đokovića već su okrenute ka četvrtfinalu US Opena i meču koji ga očekuje protiv Tejlora Frica!

Amerikanca protiv kog ima skoro 7:0 i iza sebe onaj jedan meč na Australijan openu 2021. koji je trajao pet setova.

Upravo posle tog susreta Fric je isprozivao Đokovića da je lažirao povredu, nakon što je Srbin ispustio 2:0 u setovima.

- U petom setu je delovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - poručio je Fric, dok je Nole istakao da ima potvrdu lekara da je bio povređen.

Fric je trenutno deveti teniser sveta, a poslednje dve i pogodine, baš posle tog duela sa Novakom u Melburnu, privlačio dosta pažnej i zbog atraktivne devojke Morgan Ridl. Ona je tada na AO bila vlasnica najprovokativnijeg stajlinga, kada se u seksi kombinaciji pojavila na meču osmine finala između Frica i Stefanosa Cicipasa. Fric i Morgan su navodno u vezi od 2020. godine, samo godinu dana nakon što se Amerikanac rastao.

Atraktivna plavuša je rođena u Kaliforniji, ali mediji pišu da ima poljske korene. Radila je nekoliko poslova, od Instagram influenserke i voditeljke, do menadžera i rada u svetu mode.

Nije sve tako bajno bilo za Frica tokom poslendje dve godine, jer su mu u leto 2021. pretili smrću nakon što mu je pozlilo tokom meča.

Igrao je Amerikanac tada u Torontu, a zbog visokoh temperatira mu je pozlilo. Međurim, nije odustao, što je izazvalo bes određenih ljudi.

- Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: "Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč."

Tejlor Fric Foto: Tanjug/AP

Fric je poslednji poraz doživeo upravo od Đokovića u Sinsinatiju, a do sada je na US Openu izbacio Džonsona, Varilkjasa, Mensika i Stikera, i to bez izgubljenog seta. Sada, doduše, igra protiv najboljeg na svetu.

- Novak je Novak. Teško je. Rekao sam to na terenu, dobio me je sedam puta. Ne postoji niko na turneji ko ima takav rekord protiv mene, tako da se nadam da ću jednom morati da ga "uhvatim.! Četvrtfinale US Opena bi bilo prilično dobar trenutak za to. Mislim da treba da igram u sebi i da verujem da će, ako igram dobro, to biti dovoljno, i ne treba da radim ništa dodatno - govorio je Fric o duel sa Novakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    4. septembar 2023 | 08:40

    Sinovac ides kuci busom vrlo brzo..

  • Crnogorac

    4. septembar 2023 | 08:34

    Boranija

  • mima

    4. septembar 2023 | 09:47

    ovo vise nije sport, sportske manifestacije, ulazi su u privatne zivote sportista i njegovih clanova, porodice zato je sve izgubilo cist sportski karakter,,, zajedno su u kosu sa nasim pevaljkama i nazovi estradnim likovima,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA