Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama na US Openu: Zverev prekinuo meč, navijač zbog Hitlera izbačen sa tribina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neko iz publike uzviknuo najpoznatiju Hitlerovu frazu u istoriji

  • 14
Aleksander Zverev Printskrin: Twitter/@dutyfreechamp

Duel osmine finala US Opena između Aleksandera Zvereva i Janika Sinera prekinut je u četvrtom setu, jer se nemački teniser žalio na povike sa tribina koje imaju veze sa Adolfom Hitlerom!

Pri rezultatu 2:2, Zverev je prekinuo gemi i prišao sudiji, te rekao da je neko iz publike uzviknuo "najpoznatiju Hitlerovu frazu u istoriji."

To je i sudiju istovremeno izbacilo iz takta, okrenuo se ka publici i povikao: "Ko je to rekao? Ko je to rekao? Podigni ruku. Ko je to rekao?"

Nakon što se gem završio, obezbeđenje je pronašlo navijača koji je uzvikivao nacističku parolu i izbacio ga napolje, dok je ostala publika skandirala zbog toga.

U nastavku pogledajte i video snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    5. septembar 2023 | 07:07

    To je primer kako normalni ljudi reaguju. Nemac reaguje protiv nemacke fasisticke parole. Tako bi i Balkanci trebalo, a ne da podrzavaju i navijaju za "svoje" fasiste.

  • Srele

    5. septembar 2023 | 08:35

    Odveli su Ameri sebi preko 2200 hitlerovaca posle 2 sv rata plus balkanski hitlerovci. Nije ni cudo da ih ima i tamo i amo po Evropi. Dobit ce misevi po turu a vec dobijaju od majke Rusie.

  • Laki

    5. septembar 2023 | 08:10

    Možda je dotični navijač Slobode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA