≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak govorio o detinjstvu, navijačima i frizuri, pa otkrio: "Uživaću uz poke i vodu sa limunom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadovoljan je bio Đoković

  • 4
Novak Đoković Tejlor Fric Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u polufinale US Open-a, pobedom protiv Tejlora Frica sa 3:0 u setovima.

- Ovo je sport koji mi je dao toliko u životu, dolazim iz Srbije, ratovi, 90-te, imao sam sreće da naiđem na strastvene ljude koji su mi pomogli i zrtvovali toliko. Na mnogo stvari sam zahvalan, to je velika prilika i u ovoj fazi karijere ne znam još koliko ću prilika imati, pa uživam koliko god je toliko moguće", počeo je Đoković.

Navijači su, očekivano, bili na strani Frica...

- Očekivano je da ljudi pozdržavaju domaćeg igrača, nema tu ništa loše, volim ja energiju na ovom stadionu, čak se i hranim tom energijom I koristio je kao energiju. Odigrao sam toliko epskih mečeva, ali sam gladan još jednog."

Dotakao se Novak i nove frizure...

- Frizura mi je mnogo pomogla, veoma sam aerodinamičan. Natopljen sam znojem, video sam i da je Tejlor menjao majicu, nije lako, ali morate da se borite. Kao što je rekla pesma od pre nekoliko minuta "Moraš da se boriš za svoje pravo da ideš na žurke". 

Otkrio je Novak kako će se oporaviti...

- Uživaću u tom meču uz poke, masažu i piće, biće to Voda sa limunom. Pokušaću da se oporavim, igram sa još jednim Amerikancem, moram da budem spreman. Obojica su dinamični igrači i moram da budem spreman na sve", završio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Da li ste ikada videli raspevanijeg člana "stafa" : Amerikanac dočekuje ljude na meč Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Уки

    5. septembar 2023 | 22:52

    Браво НОООВВВВАААЧЧЕЕЕ

  • Aca D. B

    5. septembar 2023 | 22:52

    Kaži otvoreno razbicu jos jednog amerikanca

  • milan

    5. septembar 2023 | 22:55

    Sam kaze dolazim iz Srbije i ne treba ga optercivati sa zastavom propale yu koju Srbi ne podnose.Ta je drzava Srpskom narodu nanela veliko zlo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA