≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispala godine: Čuveni trener poslao poruku Đokoviću i tagovao zvezdu filmova za odrasle

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priznao je Gilbert grešku i dao sebi crveni karton kada su u pitanju društvene mreže, barem na 24 sata

  • 0
Bred Gilbert Printskrin: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bred Gilbert, nekadašnji trener Andrea Agasija, napravio je verovatno ispalu godine u nameri da čestita Novaku Đokoviću plasman u polufinale US Opena!

S obzirom na to da je Novak pobedu nad Tejlorom fricom proslavio tako što je uzeo mikrofon i otpevao pesmu "Beastie Boys-a" , Gilbert je podelio stihove pesme "Bori se za svoja prava" na Tviteru i označio je samog Noleta.

Međutim, dok je pokušavao da označi i člana američke hip-hop grupe, ovaj trener je greškom "tagovao" zvezdu gej filmova za odrasle sa korisničkim imenom "Beastyboy."

Nakon brojnih komentara obožavatelja koji su ukazali na njegovu zbrku, Gilbert je odmah izbrisao objavu i u sledećoj priznao svoju grešku i najavio  jednodnevnu suspenziju sadruštvenih medija.

- Daću sebi crveni karton i suspenziju od 24 sata zbog ove greške - napisao je Gilbert.

Đoković, inače, u polufinalu igraprotiv Bena Šeltona, a vi u nastavku možete pogledati fotografije njegove atraktivne devojke Ane Hol, vicešampionke sveta u atletici:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA