≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Novak Đoković zaradio osvajanjem US Opena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogled na ATP listu od ponedeljka donosi neverovatne brojke

  • 7
Novak Đoković Foto: AP / Tanjug

Novak Đoković je neuništiv. Danil Medvedev je bio dostojan rival, u drugom setu bio i blizu izjednačenja, ali je ruku morao da pruži boljem. Na kraju je bilo i maksimalnih 3-0 u finalu US Opena.

Uživali smo u sjajnom tenisu i mi, verujm i vi, a posebno publika na stadionu "Artur Eš". Ogroman broj kilometarskih poena, razmene u kojima su uživali i oni kojima tenis možda nije sport broj i što je najvažnije susret koji je do kraja bio poprilično neizvestan. Sve to je doprinelo fenomenalnom doživljaju.

Nole je u verovatno najbitnijem meču sezone došao do pobede i nekih vrlo vrednih nagrada. Kako novčanih, tako i poenterskih.

Kao što već znate, on u Njujorku nije igrao prošle sezone, pa je osvojio čitavih 2000 poena! U odnosu na ATP listu to znači da će zbog poraza Karlosa Alkaraza u polufinalu preteći Španca sa razlikom od čak 3260 poena, i to već od ponedeljka!

Osim toga, Đoković je zaradio i čak 3 miliona američkih novčanica. Impresivno.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    11. septembar 2023 | 02:09

    Da mi je da vidim samo face Federeru i Nadalu... Bravo Nole kralju tenisa !

  • SRLE

    11. septembar 2023 | 02:36

    BRAVO GENIJE...

  • Zd-ns

    11. septembar 2023 | 07:36

    Bravo Novace! Ima boga. Nisu ti dali u Australiji da igras zbog vakcine, hapsili te i pritvorili, ponizavali al' pobedio si ih na kraju, tako i Ameri nisu dali da igras opet zbog proklete vakcine al' pobedio si i njih. Jos uvek se koprcaju da je Nadal najbolji a i Federer, nista od toga, to su zapadnjacke puste zelje, nadmasio si ih. Sve cestitke, ti si najbolji, sad ih ostavi neka pate za propustenu ljudskost koja im inace najvise nedostaje u njihovoj kulturi, a ti slavi do beskonacnosti. Bravo, bravo, bravo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA