Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak oduševio svet posle meča: Obukao posebnu majicu, posvetio Kobiju Brajantu 24. Grend slem pehar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emocije su preplavile sve u Njujorku

  • 10
Novak Đoković Printskrin: Eurosport

Novak Đoković je osvojio titulu na US openu, četvrtu u karijeri u Njujorku, pošto je u spektakularnom finalu savladao Danila Medvedeva sa 3:0, čime je došao do svoje 24. Grend slem titule u karijeri.

Posle meča Novak se ponovo emotivno slomio, kao i pre dve godine u finalu protiv Medvedeva, samo je tada rezultat bio drugačiju

Bilo je i suza, a najemotivniji momenat za publiku u Njujorku bio je kada je Novak obukao posebnu majicu, posvećenu Kobiju Brajantu.

Tu su na slikama Đoković i Brajant i broj 24, koji je obeležio i karijeru legendarnog košarkaša, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći, a za koga je Novak bio posebno vezan.

Mamba zauvek, pisalo je na majici Novaka Đokovića, koji je pogledao ka nebu nakon što je obukao majicu, a ovu 24. titulu simbolično je posvetio svom velikom prijatelju, koji je sa neba sigurno navijao za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav M.

    11. septembar 2023 | 02:03

    Novak je istorijski PLANETARNI ZA GINISA!!!Sve je o njemu napisano,opisano,zabelezeno taktički,ali je i dokazao i pokazao svetu da nema boljeg!!!Po Bozjoj volji,imao je podrsku od velikog prijatelja Kobi Brajana!!!To Novaka krasi srce sa emocijama za ekstra najbolje!!!Bravo Nole,za Tebe i Tvoju cenjenu porodicu DJOKOVIC.Od decaka sa cetiri godine,i trenera Jace Gencic na Kopaoniku,postao si simbol naseg naroda,poput Nikole Tesle!!?

  • Mara

    11. septembar 2023 | 03:07

    KAKAV JE TO CAR!!!!!! LJUDINA!!!!!!!!!! LEGENDA!!!!!!!!

  • Boki Köln

    11. septembar 2023 | 13:48

    Srpsko Srce, takvi smo mi Srbi. Neki tamo divljaci ili kosovo albanci posle uspeha pokazuju ratne zlocince na tetovazi, ima IQ kao i broj kopački sto nosi. Ali i oni moraju da zive, oprosti mu Boze jer ne zna sta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA