≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novakovi navijači prozivaju Rodika zbog ovog poteza kad mu je dao pehar, brutalno im je odgovorio!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ozbiljna polemika na Tviteru između bivšeg osvajača US opena i 1. reketa sveta sa Đokovićevim fanovima

  • 14
Endi Rodik, Novak Đoković, US Open 2023 Printskrin: Youtube/US Open Tennis Championships

Novak Đoković je osvojio svouj 24. pehar u karijeri, a zanimljivo je da mu je trofej uručio Endi Rodik, nekada jedan od najljućih rivala, koji ga danas izuzetno poštuje.

Ipak, odnos između Rodika i Đokovića nije uvek bio dobar, a posebno ne dok su delili teren i vodili žestoke bitke, koje su bile pune tenzija, pa čak i na ivici fizičkog okršaja, o čemu je i sam Amerikanac svojevremeno pričao.

Rodik i Đoković su se umalo pobili upravo u Njujorku pre 15 godina, a ironija je da je upravo sada na istom mestu dobio pehar od strane istog tog igrača.

Đoković je savladao Rodika 2008. u četvrtfinalu US Opena na Artur Ešu, i to dan nakon što ga je Amerikanac prozivao na konferenciji kako ima Sars, i sve moguće viruse i bolesti ovog sveta, aludirajući na to što je Novak tada imao problema sa zdravljem, zbog čega je često bio prinuđen i da predaje mečeve.

Rodik je i na kraju završio karijeru sa pozitivnim skorom u odnosu na Novaka, ali se šali kako je to zato što se na vreme povukao.

Iako je godinama kasnije prestao sa "otrovnim strelicama" prema Đokoviću, čak je u više navrata istakao kako mu se divi, Novakovi navijači očigledno ne zaboravljaju tek tako šta je ranije pričao i kako se odnosio prema njihovom idolu.

Zbog toga su sada pronašli razlog i da ga prozivaju, nakon što su odgledali ceremoniju dodele pehara.

Na Tviteru je Rodiku nekoliko Novakovih navijača uputilo kritiku, kako se nije ni u jednom trenutku nasmejao dok je Novaku predavao pehar, kao i da je kasnije počeo da mu aplaudira u odnosu na sve druge kada je Đoković digao pehar.

- Bio si tako patetičan na dodeli trofeja. Nisi se uopšte nasmejao kada si predao pehar GOAT-u. I onda, počeo si da aplaudiraš kasno kada je GOAT digao trofej. Kakva sramota - napisao je jedan od Novakovih fanova, a ubrzo je dobio odgovor Rodika.

- Ako treba da budeš ljut na mene, to je u redu, mogu to da izdržim. Ništa od toga što si rekao nije istina. Pun sam poštovanja zbog dostignuća i to sam rekao Novaku i pre i tokom ceremonije. Želim ti svako dobro - odgovorio je Rodik.

Potom je neko od navijača ipak poručio da kritičari očigledno nisu gledali Rodikove intervjue i izjave o Novaku u poslednjih nekoliko navijača, na šta je Rodik takođe odgovorio i priznao da su Novak i on odavno prevazišli problem koji su imali.

- Tako je nažalost. Imali smo loš momenat davno. Te noći smo razgovarali i krenuli dalje. Često se dešavavaju tenzični momenti u sportu. Od tada nismo imali nijedan problem, krenuli smo dalje. Drugi nisu... Nastaviću da pratim njegova dostignuća sa najvećim poštovanjem - poručio je Rodik.

(Telegraf.rs)

Video: Odjava Telegrafa posle finala US Opena: 24 razloga da nebo plače od sreće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    11. septembar 2023 | 20:20

    "Iako je godinama kasnije prestao sa "otrovnim strelicama" prema Đokoviću" - ТАКО ти пацови раде, и увек кажу да ништа није лично...

  • Zoki

    11. septembar 2023 | 21:41

    Tesko je kaubojima gledat poraze od kinga iz male zemlje. Muka im je to da nemogu mirno spavat.

  • Bane

    11. septembar 2023 | 21:18

    Neki Srbi uvek moraju da imaju neprijatelje. Ako treba i stvaraju ih. Sto rece Patrij. Pavle: " Ne menjajmo svet, menjajmo sebe".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA