Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanski mediji nisu propustili priliku da pokažu koliko su jadni posle Novakove titule na US openu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramota i neprofesionalizam na delu

  • 67
Albanski mediji, Novak Đoković Printskrin: koha.net, Gazetaexpress.com, telegrafi.com, zeri.info, Tanjug/AP

Novak Đoković je posle osvajanja rekordnog 24. Grend slema bio udarna vest u gotovo svim svetskim medijima!

Ali, kao što je to obično slučaj, albanski mediji još jednom nisu propustili priliku da pokažu koliko su neprofesionalni, kao što je to bio slučaj i posle Vimbldona, ali i Rolan Garosa i Australijan opena.

Naime, glavni mediji iz Albanije i tzv. Kosova, nisu našli za shodno da makar i servisnom informacijom obaveste da je Srbin oborio rekord svih vremena po broju Grend slemova.

Koha Ditore, Koha Jone, Telegrafi, Zeri, kao i Gazeta Ekspres, nisu objavili ni slovo o najvećem uspehu koji je ispisan u istoriji tenisa.

Glavni fokus bio je na utakmici Albanija - Poljska, gde su Albanci došli do velike pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i uglavnom u sportskim kategorijama dominiraju vesti o tome.

Ipak, svaki medij koji drži do sebe i profesionalnosti, morao je da pronađe vreme da objavi najvažniju sportsku vest dana.

Telegrafi, koji ima i kategoriju posebno za tenis, sa US opena ima vest o Đokoviću, i to zbog reči Dritana Abazovića, koji je ponudio Novaku status počasnog građanina Crne Gore, a naslov je "Azbazović zaboravlja ko je Đoković, hoće da ga proglasi počasnim građaninom".

Zaista, dno, dna...

Pogledajte i galeriju njihovih objava:

(Telegraf.rs)

Video: Čestitka za Noleta na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA