≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toni Nadal priznao da je Novak najbolji ikada, ali je našao način da ga pecne

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Brojke ne lažu", ističe stric Rafaela Nadala

  • 7
Toni Nadal Foto: Profimedia/JEAN CHRISTOPHE MAGNENET / AFP

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, konačno je priznao da je Novak Đoković najveći teniser u istoriji!

Međutim, i u ovom slučaju je našao način da pecne Srbina tako što je u celu priču uključio Rodžera Federera. Podsetimo, Đokvić ima 24 Grend slema, Nadal dva manje, dok je Švajcarac ostao na 20.

- Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratanca, nego za bilo koga - rekao je Toni i dodao:

- Veoma je teško odrediti ko je najbolji u istoriji, ali morate se odlučiti za Đokovića jer titule govore u njegovu korist. Iako lično mislim da je Rodžer Federer povremeno uspevao da igra tenis na višem nivou od Novaka, realnost je da u svetu sporta brojevi ne lažu, a oni govore da je Đoković bez dileme najbolji ikada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    12. septembar 2023 | 09:38

    Koga briga šta ovaj bivši trener i propali teniser kažu?

  • Zorica

    12. septembar 2023 | 10:36

    To je cista ljubomora ali jedno je istina da Novak najbolji teniser svih vremena i ore svega covek sa srcem i mozgom za razliku od Federera i Nadala. Ljubomora nema granice, Novak je Srbin i to nemogu da mu zanorave.

  • milojko

    12. septembar 2023 | 08:33

    Kad je Novak bio i zatvoru u Australiji prvo je Nadal izjavio odlicno sad mu skavu sanse da osvojiAO a Toni Nadal je jos nadodao sta se buni ovaj Balkanac kad svi mogu moze i on da se vakcinise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA