Slobodan Milošević pretučen na Kosovu!

Sin kandidata Građanske inicijative "Demokratska inicijativa" za gradonačelnika Opštine Parteš, Gorana Miloševića, teško je povređen u tuči i nalazi se u bolnici u Gnjilanu

  • 5

U tuči koja je izbila u noći između petka i subote u lokalnom objektu za igre na sreću u selu Parteš, povređen je sin Gorana Miloševića kandidata za gradonačelnika Opštine Parteš ispred Građanske inicijative „Demokratska inicijativa".

Slobodan Milošević (20) se trenutno nalazi u bolnici u Gnjilanu, a zadobio je povrede glave.

Portparol policije za region Gnjilana Ismet Hašini je potvrdio da je slučaj prijavljen policiji i da prema dosadašnjim saznanjima policije nije politički motivisan.

- U potrazi smo za trojicom lica iz sela Vrbovac za koje se sumnja da su bili umešani u ovaj incident koji se dogodio u objektu u kojem se nalaze aparati za igre na sreću, policija sumnja da je to uzrok tuče – rekao je Hašani.

Otac pretučenog Slobodana je rekao da su na njegovog sina Slobodana u kafiću u Partešu nasrnula trojica mladića.

- Jedan od mladića je nasrnuo na mog sina, prvo ga je udario stolicom, a onda sa flašom, posle čega se onesvestio i trenutno se nalazi u bolnici – rekao je Slobodanov otac Goran, koji ne isključuje mogućnost da je napad na njegovog sina politički motivisan.

Ovo nije prvi incident koji se dogodio u Kosovskom Pomoravlju. Gavrilo Ničić iz sela Pasjane optužio je prošlog meseca gradonačelnika kosovske Opštine Parteš Nenada Cvetkovića za fizički napad.

U selu Vrbovac, takođe u Kosovskom Pomoravlju, napadnut je i Srećko Spasić kandidat za gradonačelnika Opštine Klokot ispred G.I. "Srpska".

(S. S. / Izvor: KIM)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA