Šlogiranog Kačavendu posetio samo njegov naslednik!

Da skandal bude veći, u Srpskoj patrijaršiji su tek juče saznali da je vladika operisan i da se nalazi u bolnici, i to od novinara koji su ih zvali za komentar! Tek juče ga je posetio novi vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom

  • 35
Vasilije Kačavenda Foto: eparhijazvornickotuzlanska.org

Penzionisani vladika zvorničko-tuzlanski doživeo je moždani udar u Manastiru Svete Petke u bijeljinskom naselju Pet jezera, nakon čega je prevezen u beogradski Klinički centar.

Kako Telegraf saznaje od izvora bliskih penzionisanom vladiki, niko od sveštenika SPC nije došao da ga poseti posle operacije hematoma na mozgu koju je Vasilije imao.

Da skandal bude veći, u Srpskoj patrijaršiji su tek juče saznali da je vladika operisan i da se nalazi u bolnici, i to od novinara koji su ih zvali za komentar!

Vladika će do kraja sedmice napustiti Klinički centar, kako bi nastavio kućno lečenje, naravno pod nadzorom i sa savetima lekara".

U utorak je, kako saznajemo, vladiku posetio njegov "naslednik", novi episkop zvorničko-tuzlanski, koji mu je poželeo brz oporavak. Pre nego što mu je pozlilo, vladika je služio arhijerejske liturgije u Sokocu i u Srbobranu. U svom novom domu u Manastiru Svete Petke osećao se sasvim dobro sve do petka, kada mu je pozlilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. septembar 2013 | 18:51

    Jel zaslužio bolje?

  • murinjo

    25. septembar 2013 | 19:00

    Skandal je da gey vladika uopšte još uvijek služi liturgije i nosi krst časni! A još skandaloznije je to što Srbi u tome ne vide ništa loše. Tužno.

  • Zoran

    25. septembar 2013 | 18:54

    Dabogda crko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA