Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak otvara Vimbldon po najvećem suncu, na terenu još četvoro Srba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Organizatori trećeg Grend slema sezone objavili su satnicu igranja

  • 3

Najbolji teniser planete Novak Đoković odbranu titule na Vimbldonu započinje u 14 sati (13 sati u Londonu) na Centralnom terenu protiv Filipa Kolšrajbera, odluka je organizatora.

Program na Centralnom terenu počinje tim okršajem po udarnom suncu, a posle Đokovića i Kolšrajbera na teren izlaze Julija Putinceva i Naomi Osaka, a treći meč na Centralnom terenu je između Kajla Edmunda i Haumea Munara.

U ponedeljak igra još četvoro srpskih predstavnika. Na terenu šest igraće Dušan Lajović kao treći po redu, a rival će mu biti Hubert Hurkač. Odmah posle njega igra Miomir Kecmanović protiv Roberta Karbaljesa Baenje.

Na "sedmici" igra Aleksandra Krunić protiv Karoline Mučove iz Češke, dok će Janko Tipsarević protiv Jošihito Nišioke igrati na terenu broj 15.

Da podsetimo, Novak ove godine brani titulu osvojenu prošle godine u finalu sa Kevinom Andersonom i bori se za svoj peti trofej Vimbldona.

VIDEO - Stefan Đoković na teniskom terenu pokazao da iver ne pada daleko od klade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamarena

    30. jun 2019 | 17:34

    To je tradicija! Prvi meč na turniru igra prošlogodišnji pobijednik u muškoj konkurenciji i igra se uvijek u 13h po lokalnom vremenu.

  • zak

    30. jun 2019 | 16:48

    Uvek tako rade sa Novakom danu mu naj gore termine zele tako da ga slome ali on je tvrd orah i nadam se njegove nove pobede ma da je kolsrajber odlican igrac.Sretno Nole .

  • Mane

    30. jun 2019 | 17:28

    Prave taktike da ga nerviraju ali nole uvek izadje i odere ih sa lakocom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA