≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fonjini "pukao", čeka ga stroga kazna: "Prokleti Englezi, bomba ovde treba da eksplodira!" (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijan je šokirao teniski svet neprimerenim izjavama

  • 40
Fabio Fonjini Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Fabio Fonjini završio je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu pošto je u 4. kolu poražen od Tenisa Sandgrena sa 3:0, a više od poraza njega je razbesnela odluka organizatora da ga prebaci na teren broj 14.

Naime, kako prenose mediji u Britaniji, on je burno reagovao i ponašanjem "podsetio na Kirjosa" koji je poznat po incidentima na teniskim terenima. Tako, igrao se 5. gem, drugog seta kada je Italijan počeo glasno da se buni:

- Da li je fer da se igra ovde. Prokleti Englezi. Nadam se da će bomba da eksplodira ovde. Bomba bi trebalo ovde da eksplodira - rekao je on!

Zanimljivo, iako nikada nije otišao dalje od 3. kola na Vimbldonu, u svojih 10 učešća, Italijan je smatrao da zaslužuje da igra na većem terenu.  Posle meča FOnjini se izvinio organizatorima zbog svojih izjava, ali mu izvinjenje neće pomoći da izbegne sankcije. Naime, upravo će zbog ovih izjava Fonjini najverovatnije izostati sa Ju Es Opena, kao i Australijen opena sledeće sezone.

Inače, tokom II svetskog rata na Vimbldon je palo 5 bombi.

Fabio Fonjini Foto: Tanjug/AP
Fabio Fonjini Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Đoković kao dizelaš zapevao "200 na sat"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA