≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beker prodao sve trofeje i stvari, čak i čarape: Evo koliko je zaradio da se izvadi iz bankrota!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog bankrota mora da rasprodaje sve ono za šta se godinama borio, znoio i odricao

  • 3

Teške godine su iza Borisa Bekera, jednog od najboljih tenisera svih vremena. Pre nekoliko godina zapao je u velike finansijske probleme zbog kojih je morao da proglasi bankrot. Sada je bio primoran da rasproda sve svoje trofeje, kao i stvari i suvenire tokom karijere, za njih na kraju nije dobio ni milion evra.

Legendarni teniser je došao u situaciju da je morao da rasproda skoro sve što ima. Na ''doboš'' su otišle silne nekretnine i bogata imovina koju je posedovao. Među svim tim stvarima sada su se našli i trofeji i njegove lične stvari, pa čak i čarape.

U Londonu je održana aukcija najvećih trofeja Borisa Bekera ali i sportske opreme koju je nosio na tim putevima do njih.

Uspeo je Nemac sve da proda, ai je verovatno očekivao da će zaradi mnogo više za nešto za šta se godinma mukotrpno borio i odricao svega kako bi došao do njih. Kada su se računi sveli, cela Bekerova karijera vredi 750.000 evra.

Kako prenosi BBC ovo je ipak velika suma novca, za ovakav vid prodaje. Najvredniji je bio trofej (replika) Ju Es opena iz 1989. godine, kada je izvojevana jedna od legendarnijih pobeda nad Ivanom Lendlom. On je otišao za 160.000 evra. Zanimljiva je i replika Salatare (pehar Dejvis kupa) koja je otišla za 60.000 evra.

Međutim, ipak nisu svi pehari prodati. Navodno se ne zna gde su završala tri pehara sa Vimbldona i dva sa Australijan opena, tako da oni još nemaju nove ''osvajače''.

VIDEO: Ovi poznati žive na ivici egzistencije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    12. jul 2019 | 13:39

    Mene ovo bzv za repliku tolike pare hellou

  • Radio Mileva

    13. jul 2019 | 10:20

    Kažete da prodaje čak i čarape,a gaće,šta je sa gaćama?ako prodaje gaće ja bih kupila nekoliko gaća,jer su ji muške gaće fetiš

  • Kamy

    12. jul 2019 | 20:21

    Sad je zbrinut bar dva meseca, sta posle to ni on verovatno nezna!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA