≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Makedonijo stižem, Ohrid moram videti: Nole prihvatio poziv Zaeva da ide "tamo gde večno sunce sja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobre vibracije je poslao šampion Vimbldona ka komšiluku

  • 4
Foto: youtube/wimbledon

Od Vardara do Triglava svima su "puna usta" Novaka. Ne pamtimo da je jedan sportista uspeo da izazove ovakav talas istinskog oduševljenja u zemljama bivše zajedničke države: Hrvati mu se klanjaju, Slovenci dive, Bosanci "otkidaju" za njim, a šta tek reći za Makedonce koji slave svaku pobedu našeg asa kao da je njihov.

Još kada je Nole, nakon pobede nad Hurkašem, i zapevao na Makedonskom, oduševljenje Srbinom u zemlji gde "večno sunce sja" bilo je "odvrnuto" na maksimum. Bio je to i povod da ga lično predsednik Severne Makedonije Zoran Zaev pozove da bude gost države koju vodi - kad god to bude poželeo.

- Puno pozdrava za Makedoniju, za Skoplje - odgovorio je Nole na konstatacija makedonskog novinara da se njegove pobede slave po kafićima u Skoplju.

Trijumf u Londonu nije, kaže, slavio kao pobedu nad Hurkašem, jer mu je nedostajao drugi član "dueta".

- Nema mi kuma Nevena, on je bio moj "saučesnik" u toj zabavi kada smo pevali posle Hurkaša... Ne znam, videćemo kakvo je raspoloženje, sad je već kasno, deca će spavati, verovatno ćemo žena i ja da zapevamo za našu dušu neku baladu.

Na podsećanje novinara da mu je Zaev uputio javni poziv da bude gost Makedonije, stigao je pozitivan odgovor od srpskog tenisera.

- Video sam, video sam (poziv Zaeva)... Prihvatam poziv, samo ne znam kada će to biti, ali sigurno ću doći u Makedoniju, jer Ohrid moram da vidim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Stojkovski

    15. jul 2019 | 17:06

    za Makedonce koji slave svaku pobedu našeg asa kao da je njihov. Sosema tocno :)

  • Makedonija

    15. jul 2019 | 17:27

    Bravo Novak

  • Ja

    15. jul 2019 | 20:48

    Nije to Makedonija, vec juzna Srbija. Naravno, ti to ne mozes znati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA