≫ 

Šok: Srpski teniser upucan u Americi, Đoković se ekspresno uključio u akciju pomoći!

Novak je ponovo pokazao zašto je najveći od najvećih u svetu tenisa

  • 0
Nadal - Đoković Foto: Tanjug - AP

Novak Đoković je još jednom pokazao zašto važi za najboljeg tenisera sveta, ali i za čoveka s izuzetno velikim srcem. Srbin je odlučio da donira 5.000 dolara za Luku Stojanovića, još jednog srpskog tenisera koji je upucan u SAD-u 13. maja ove godine.

Stojanović je upucan u noći 13. maja, kada je stigao u svoj dom. On je te večeri odlučio da ode napolje i pogleda šta nije u redu sa automobilom, ali kada je stigao do nejga, ugledao je jednog čoveka koji sedi na prednjem sedištu. Mladić je odmah zapucao i pogodio je Luku u kuk, navela je njegova devojka Mišel.

Metak je pogodio glavnu arteriju, a Luka je uspeo da uzme peškir i "zatvori" ranu, kako bi pozvao policiju i hitnu pomoć. Policija je stigla ubrzo, oni su mu i pružili prvu pomoć, da bi on kasnije bio i operisan u bolnici. Posle nekog vremena je pušten na kućno lečenje, a računi su ostali neplaćeni, te je pokrenuto doniranje kako bi pomogli ovom teniseru.

Akciji se priključio i Novak Đoković, koji je odmah uplatio 5.000 dolara.

Novak Đoković, donacija Printskrin: www.gofundme.com

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA