≫ 

Novak davao izjavu posle pobede, a neko mu je dobacio s tribina: Odgovorio je kao Slobodan Milošević

Bio je Novak raspoložen i zadovoljan posle plasmana u treće kolo Vimbldona

  • 4
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/@ameesber

Novak Đoković je sjajnom igrom obezbedio treće kolo Vimbldona i duel protiv Miomira Kecmanovića. Novak je bio dominantan protiv Australijanca Tanasija Kokinakisa, kojeg je savladao sa 6:1, 6:4, 6:2.

Posle meča je Novak potvrdio da je zadovoljan kako je podigao nivo igre u odnosu na duel protiv Korejca Sunvu Kvona u prvom kolu i nada se da će nastaviti tako kako turnir bude odmicao.

- Hvala na podršci, veoma sam zadovoljan onim što sam pokazao, zadovoljan sam. Krenuo sam odlično sa osnovne linije, terao sam ga da radi za svaki poen, uspevao sam da vraćam njegov servis. Dosta je bilo vetrovito na terenu, teško je bilo vratiti lopticu na pravo mesto, ali zadovoljavajući kvalitet sa moje strane.

- Zadovoljan sam što sam u dva dana podigao nivo tenisa, nadam se da ću nastaviti da podižem formu, nadam se da će biti sve bolje.

U tom momentu neko je iz publike viknuo "Nole, volim te", na šta je i Novak imao odgovor.

- Volim i ja tebe - bio je odgovor Novaka, koji mnoge podseća na čuvenu scenu sa Slobodanom Miloševićem, koji je tako odgovorio na jednom mitingu.

Upitan je Novak na kraju i o brojevima i rekordima i koliko se razmišlja o njima.

- Naravno, ali ne razmišljate o brojevima kada uzmete reket u ruke. 99 odsto dece koja uzme reket u ruke ima snove, to je nešto što vas pokreće. Uvek je lepo vratiti se nazad u detinjstvo i razmišljati o tim snovima i živeti svoj san je veliki bonus i zahvalan sam što imam tu mogućnost - zaključio je Đoković.

Video: Đoković o zabrani ulaska u SAD: Voleo bih da igram, ali ne mogu ništa da uradim! Neću se vakcinisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA