≫ 

Lepšu od nje tenis nije video: Ronaldo je proganjao, oženio najveći šmeker, a i dalje je bomba!

Ana Kurnjikova bi i danas sa 41 godinom lepotom i harizmom plenila teniskim terenima

  • 33
Ana Kurnjikova Foto: Profimedia

Kada god se igraju veliki Grend slem turniri, a naročito najprestižniji među njima, uvek se mnogi sete i po mnogima najlepše teniserke svih vremena. Iako su se na zelenom terenu u Londonu pojavljivale mnoge lepotice, jedna je i dalje po mišljenju mnogih neprevaziđena. U pitanju je čuvena ruska teniserka Ana Kurnjikova, koja je svoj najveći uspeh dosegla upravo na Vimbldonu, kada je 1997. godine stigla do polufinala u svom debiju, čime je tada ušla u istoriju tenisa kao druga žena kojoj je to pošlo za rukom ikada.

Tokom karijere je osvojila ukupno 16 turnira, zaradila od tenisa 3.854.662 dolara, ali je mnogo više zaradila van terena, jer je postala marketinški jedno od najpoželjnijih lica za reklame velikih kompanija.

Najveći uspeh na VTA listi bilo joj je 8. mesto, dok je u dublu jedno vreme bila i prva teniserka sveta (22. novembra 1999. godine).

Upravo je ta lepota verovatno i koštala i bolje karijere krunisane Grend slemovima, jer nije mogla da se u potpunosti posveti tenisu.

Bila je i na meti nekih od najpopularnijih sportista sveta, ali i velikih šmekera, a na kraju je i završila u braku sa jednim takvim, po mnogima i najpoželjnijim muškarcem sveta među ženama - pevačem Enrikeom Iglesijasom, sa kojim je u već više od 20 godina i sa kojim ima troje dece, blizance Nikolasa i Lusi, kao i Meri, koju su dobili u januaru 2020. godine.

Imala je Kurnjikova pre toga vezu sa poznatim ruskim hokejašima, Pavelom Bureom, kao i sa njegovim saigračem iz reprezentacije Sergejem Fedorovim, koji je tvrdio i da je bio u braku s njom dve godine od 2001. do 2003. godine, što su agenti Kurnjikove demantovali.

Svojevremeno je za njom odlepio i tada najpopularniji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldo, koji je i u svojoj autobiografiji pisao da je bio opčinjen njenom lepotom, pa je pratio na turnirima i često odlazio u Moskvu, a postoje i njihove zajedničke fotografije gde zajedno gledaju meč na Rolan Garosu, ali je na kraju Brazilac ipak shvatio da ona ipak nije zainteresovana za njega, pa je teška srca morao da odustane i pronađe utehu u mnogim lepim ženama koje su kasnije prošle kroz njegov ljubavni život.


Ana Kurnjikova, Ronaldo da Lima Nazario Foto: Profimedia/JACQUES DEMARTHON / AFP

Kurnjikova danas vodi porodičan život daleko od očiju javnosti. Ima nalog na Instagramu, ali nije previše aktivna, iako ume s vremena na vreme da podeli svoju ljubav prema porodici, deci, ali i svojim ljubimcima psima, koje posebno obožava.

Ipak, s vremena na vreme mogu se videti i neke njene fotografije u bikiniju, koje pokazuju da i danas, kada ima 41 godinu, izgleda kao bomba i da se nije mnogo promenila od vremena kada je još kao tinejdžerka žarila i palila teniskim terenima i dovodila do ludila najveće šmekere sveta sporta.

Video: Hrvatsku bombu proglašavaju za najlepšu fudbalerku sveta: I u dresu i u kupaćem izgleda brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA