≫ 

Rodik prvi put otkrio šta se desilo posle frke sa Đokovićem u svlačionici na US openu

Američki teniser sada tvrdi da je situacija bila mnogo blaža nego što se mislilo

  • 1
Endi Rodik, Novak Đoković Foto: Profimedia/AFP

Endi Rodik je posle završetka karijer esve više aktivan na društvenim mrežama, a to je posebno slučaj na Tviteru, gde često odgovara na pitanja pratilaca.

Jedan od njih upitao ga je za čuvenu situaciju o kojoj je i sam pričao, kada je imao sukob sa Novakom Đokovićem posle meča u četvrtfinalu US opena, kada je došlo do tenzije u svlačionici.

Iako je ranije bilo reči da Novak i Endi nisu u najboljim odnosima od tada, on sada ističe da su Đoković i on u dobrim odnosima.

- Takve stvari su se dešavale u uzavreloj atmosferi. Ipak, nikad ne bi došlo do takve eksplozije. Nikada nije. Bilo je žestokih reči. Ustvari, izgladili smo sve iste večeri i od tada smo dobri. Uvek se pozdravimo kada se vidimo, sve je u redu - poručio je Rodik.

Ipak, nekada nije baš tako pričao.

- Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US openu. Pre meča sam pričao svašta, a on je izašao na teren i razbio me.

- Posle meča je i on rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam tada primetio da je njegov trener i te kako krupan. Moj trener je bio visok oko 170 centimetara, imao je 59 kila i bio je veoma sitan. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane - rekao je Rodik svojevremeno.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA