Kraj za Ćaćića u muškom dublu: Naš teniser izgubio od starijeg brata Endija Mareja i iskusnog Portugalca

Britanac sa Soarešom bolji u tri seta

  • 0
Nikola Čačić Foto: MN Press

Nažalost, došao je kraj za našeg Nikolu Ćaćića na Vimbldonu. Srpski teniser poražen je u paru sa Andreom Vavasorijem od britansko-portugalske kombinacije koju su sačinjavali Džejmi Marej i Bruno Soareš u tri seta - 3:0 (6:4, 7:6, 7:5).

Meč je potrajao svega dva sata i četiri minuta, a Marej i Soareš su bili favoriti, pošto su bili postavljeni za devete nosioce. Oni će se u borbi za četvrtfinale sastati sa vrlo iskusnim parom Pirs-Polašek, koji su sedmi nosioci na Vimbldonu ove godine.

Nisu Ćaćić i Vavasori bili toliko loši protiv daleko iskusnijeg para. Naprotiv, u prvom setu su bili u egalu do sedmog gema kada je viđena jedina brejk lopta, posle koje su Britanac i Portugalac ostvarili prednost. U drugom setu smo gledali tajbrejk, u kojem su Srbin i Italijan mogli da stignu do prednosti, ali kada to već nisu uspeli da učine, došlo je do preokreta.

Nažalost, treći set je prošao u istom maniru. Nije bilo brejk lopti sve do 12. gem, kada je vođena velika borba, a Marej i Soareš iskoristili treću brejk i meč loptu.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA