Pre 5 godina izazvao skandal sa Srpkinjom na Vimbldonu, sada Kirjos igra tenis života u Londonu

Šta se to promenilo u njegovoj glavi i da li je nova devojka razlog što se smirio?

  • 0
Monika Belovu Foto: Instagram.com/moniquebellll, Profimedia

Zbog "lude glave" i specifičnog temperamenta koji ga prati, australijski teniser Nik Kirjos nije napravio karijeru kakva mu se svojevremeno predviđala!

Naslovne srane je više punio nekim skandalima nego samim rezultatima, a isti kažu da je samo dva puta, do sada, uspeo da se domogne četvrtfinala nekog Grend slema.  Ovaj treći put je svakako došao neočekivano i, štaviše, Australijanac je sada favorit protiv Kristijana Garina u meču koji bi mogao da mu donese najveći uspeh.

Mnogi će reći da je najveći "krivac" za to njegova devojka Kostin Haci koja je Kirjosa "ukrotila" prošle godine. Od tada kreće nova teniska kariejra igrača koji sada slobodno vreme provodi upravo sa Kostin, dok je svojevremeno u Londonu znao da lumpuje do zore.

Čak je i sam priznao da su ga jednom izvlačili iz paba u četiri ujutru kako bi stigao da se spremi za meč sa Rafaelom Nadalom, dok je 2017. godine izazvao veliki skandal lumpovanjem sa dve, tada teniserke u usponu.

Jedna od njih je bila Monik Belivuković, Australijanka srpskog porekla, a druga je bila Britanka Čelsi Samvejvs. Nika su "paparaci" uhvatili kako se ljubi sa Monik, u trenutku dok se zabavljao sa Hrvaticom Ajlom Tomljanović, a Čelsijev otac je poludeo kada je video njene fotke sa Kirjosom u Londonu.

- Nisam imao pojma da je u izlasku sa Kirjosom. Kao i ostale mlade teniserke, i ona je prijateljica sa ostalim igračicama iz celog sveta, pa tako i sa Monikom, a ona zna Kirjosa. Čelsi igra tenis od svoje četvrte godine. Jako je predana sportu, radi sve da bi došla na vrh, ozbiljno trenira, radi i individualno, pazi na ishranu... Zato i ne želim da joj ovakve gluposti stanu na put uspeha. Da mi je Kirjos sada ovde, nokautirao bih ga. Ustvari, baš bih voleo da ga nokautiram.

Čelsi je u međuvremenu ugasila Instagram, iako je Monik bila ta koja je razmenjivala nežnosti sa Nikom.  Njena majka je inače rodom iz Beograda, a otac, takođe Srbin, rođen je u Francuskoj, a još kao mali je emigrirao u Australiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA