≫ 

Nadalov otac se razmahao u boksu, slao sinu signale tokom medicinskog tajm-auta

Šta je Nadal senior poručio sinu?

  • 4
nadalov otac i sestra Foto: Twitter/lhermoso_

Španac Rafael Nadal vodi četvrtfinalnu borbu na Vimbldonu protiv Tejlora Frica, i nije dobro počeo pošto je izgubio prvi set, ali je uzvratio udarac u drugom - i to tek pošto je otišao na pauzu u svlačionicu.

Španac je tražio medicinski tajm-aut (pri vođstvu 4:3), zaputio se van terena, ka svlačionici, i negde u tom momentu je kamera prikazala njegov "boks" odakle su Nadalov otac Sebastian i sestra Maria Isabel Nadal bili u centru pažnje.

Sebastian se baš u tom momentu razmahao rukama, očito je slao neku poruku svom sinu koju su pojedini tviteraši protumačili kao poruku da Rafa preda meč, jer ne želi da gleda juniora kako se muči. Rafin pogled je u jendom trenutku otišao ka loži i moguće da je video šta mu otac poručuje, ali i njegova sestra koaj je zabrinuto klimala glavom.

Rafa se ubrzo vratio na teren, odigrao u velikom stilu polse uzetog medicinskog tajm-auta i porazio Frica u tom delu meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    6. jul 2022 | 19:20

    Nemački doktori kažu da ta bolest stopala koju Nadal prijavljuje uopšte ne izgleda tako. Uvek napada oba stopala i nikada samo jedno. Injekcija za umrtvljenje bolova može delovati samo sat ili sat ipo. Nikako duže od toga. Nadal ili laže ili se teško dopinguje.

  • N

    6. jul 2022 | 18:58

    Bodi se,bodi se kaze cale

  • Dule

    6. jul 2022 | 19:26

    Opet?! Pa i 🐿️🐿️ već znaju šta Nadal radi u tim medicinskim tajm autima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA