≫ 

Đoković, Nadal, Kirjos ili Nori? Ovo su kvote za osvajanje Vimbldona, iznenađenje za 2. favorita

Bukmejkeri veruju da će branilac titule doći do novog pehara

  • 0
Tenis Vimbldon finale Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kakav nas spektakl čeka u završnici Vimbldona u muškoj konkurenciji. Ukupno je 128 igrača započelo turnir u prvom kolu, a sve se na kraju svelo na četiri imena, pa ćemo u polufinalu gledati dva sjajna duela - Novak Đoković igra protiv Kamerona Norija, a Rafael Nadal protiv Nika Kirjosa.

Sada kada je turnir stigao do same završice, proverili smo i kakve su kvote za polufinale i kome kladionice daju najveće šanse da će se domoći finala, ali i pehara.

Kladionica Efbet vidi Novaka Đokovića kao velikog favorita u duelu protiv Kamerona Norija. Britanac će sigurno imati veliku podršku publike na Centralnom terenu, ali ni to mu prema bukmejkerima ne pomaže mnogo, pa je kvota na Đokovića 1,08, dok je na Norija 10.

Tu su takođe i neke dodatne igre, pa tako ako mislite da Novak dobija sa 3:0, kvota dolazi do 1,69, dok se za Novakovu pobedu uz bar jedan izgubljen set nudi kvota od 1,21.

Kada je u pitanju duel Nadala i Kirjosa, tu Efbet vidi Kirjosa kao favorita sa kvotom 1,68, dok je kvota na Nadala 2,35.

Što se tiče osvajača Vimbldona od preostalih četiri kandidata, i tu je evidentno kolika se prednost daje Novaku Đokoviću, koji je i pre početka turnira važio za velikog favorita.

Pogledajte sve kvote kladionce Efbet:

Novak Đoković - 1.31

Nik Kirjos - 7,20

Rafael Nadal - 8,40

Kameron Nori 28

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA