≫ 

Novak otkrio kome je poslao poljupce nakon meča sa Norijem, ali ne i šta je popio tokom četvrtfinala

Još samo jedan korak deli Đokovića do 21. Grend slem titule i sedmog trofeja sa Vimbldona

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Osmo finale Vimbldona je iza ugla, imaće Novak Đoković samo subotu da se odmori i pripremi za pohod ka sedmoj tituli na Centralnom terenu "Ol Ingland" kluba, a poslednja prepreka biće mu Nik Kirjos. Upravo o narednom rivalu, ali i o nekim stvarima iz četvrtfinala i polufinala, govorio je srpski teniser na konferenciji za medije nakon pobede nad Kameronom Norijem.

Kirjos je još ranije tokom dana održao konferenciju, gde je pričao o tome kako se odnos njega i Đokovića popravio tokom teških momenata kroz koje je Novak prolazio u Australiji. Upravo to je objasnio i srpski teniser.

- Naš odnos se znatno oboljšao od januara. Kada sam prolazio kroz teške trenutke, on je bio jedini koji je bio uz mene. To je nešto što cenim i poštujem u velikoj meri.

Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Potom je govorio o sjajnim igrama koje je Kirjos pružao tokom Vimbldona i objasnio da je Nik sazreo u odnosu na pređašnji period.

- Njegov plasman u finale jeste iznenađenje zbog ranga, ali s druge strane i nije. Mi igrači među sobom znamo koliko on može da bude opasan, igra sa mnogo samopouzdanja na terenu. Sada izgleda i da je mentalno mnogo bolji nego do pre nekoliko godina, sazreo je.

Novinare je zanimalo i šta je to Novak popio tokom meča sa Sinerom, pošto su mnogi ubeđeni da u boci nije bilo tečnosti.

- Bio je to čarobni napitak. Ne mogu da vam kažem šta je to, ali ćete uskoro saznati,

Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Na kraju polufinalnog meča Đoković je nekome poslao poljupce, a otkrio je, bar delimično, kome su oni bili upućeni.

- Slao sam ih nekome ko je navijao za mene.

Video: Novak trenira Stefana pred polufinale: Naslednik Đoković protiv sina teniske legende, Kirjos pored

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA