≫ 

Kirjos pred veliko finale Vimbldona šokirao rečima o Novaku: "Verovatno nikada nećemo videti..."

Ekscentrični teniser je znao preko društvenih mreža da izgovori mnogo loših stvari o Novaku, posle sage sa Australijom i vakcinacijom je teško udario na jednog najboljih svih vremena

  • 16
Nik Kirjos, Novak Đoković Foto: Profimedia

Centralni teren Vimbldona u nedelju biće po prismotrom čitavog sportskog sveta - Novak Đoković i Nik Kirjos će u velikom dvoboju odlučiti ko će odneti titulu Grend slema, a Australijanac je pre susreta imao samo reči hvale o svom narednom protivniku.

- Nikada više nećemo videti takmičara poput Rafe. Nikad nećemo videti nekog ko igra bez napora kao Rodžer. Verovatno nikada nećemo videti nekog ko igra i pobeđuje kao što to radi Novak. Biće tužno kada budu otišli, a kada se to dogodi, osećam da mogu da podignem grend slem trofej, ali da ne stvaram pritisak - rekao je Kirjos.

Ekscentrični teniser je znao preko društvenih mreža da izgovori mnogo loših stvari o Novaku, posle sage sa Australijom i vakcinacijom je teško udario na jednog najboljih svih vremena, a kasnije stao na njegovu stranu. To je, jednostavno, Nik.

- Biće tužno kada Đoković, Nadal i Federer budu otišli - naveo je Kirjos, a onda dodao da se nada da će mlađi momci ipak uspeti da preotmu primat Novaku i Rafi.

- Dolazi veliki broj mladih igrača. Alkaras je neverovatan. Videli ste šta je Siner u stanju da uradi. Čak i Nakašima, način na koji je odigrao ovaj turnir. Mislim, ipak, da ja i ti momci možemo da uđemo u njihove cipele - zaključio je Kirjos.

Video: Novak trenira Stefana pred polufinale: Naslednik Đoković protiv sina teniske legende, Kirjos pored

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    9. jul 2022 | 07:42

    100% si u pravu proćiće mnogo godina dok se ne pojavi veličina u svetu tenisa kao što su njih trojica

  • Lucifer

    9. jul 2022 | 08:32

    Niko kao Novak, Rafa i Federer. Bice tenisa ali ce vise sanse biti i za druge da odnesu koji Gs...

  • Dr

    9. jul 2022 | 08:49

    Ovakav trio se neće dugo još pojaviti. Nema više takvih talenata,to su igrači preko 20 godina,bljesnu,padnu,opet bljesnu,nestanu i to je to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA