≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Đoković - Kirjos u finalu Vimbldona

Sve oči ove nedelje biće uprte u dve televizije

  • 0
Nik Kirjos, Novak Đoković Foto: Profimedia

Nedeljno popodne je idealno vreme za tenis! I to ne bilo kakav, već onaj iz finala Vimbldona gde će se naš Novak Đoković boriti za 21. Grend slem titulu protiv Nika Kirjosa iz Australije.

Rival koji je ranije često umeo da kritikuje Novaka, a ove zime iznenadio svojom ogromnom podrškom Srbinu pri njegovoj deportaciji iz Australije, Kirjosove rodne zemlje, interesantno ima pozitivan skor u međusobnim susretima.

Naime, Đoković i Kirjos su igrali do sada dva puta i oba puta je pobedio upravo Australijanac i to bez izgubljenog seta. Prvi put se to desilo na turniru u Akapulku 2017. godine (7:6, 7:5), a potom i na Indijan Velsu u osmini finala (6:4, 7:6).

Stoga ne treba očekivati "mačiji kašalj" za Novaka, znajući da će temperamentni Kirjos dati sve od sebe da još jednom namuči Đokovića na putu ka Grend slemu.

Meč počinje od 15.00 časova, a sjajna vest za sve je da je obezbeđen direktan prenos na dve televizije - RTS 1 i Sport Klub 1.

Video: Novak trenira Stefana pred polufinale: Naslednik Đoković protiv sina teniske legende, Kirjos pored

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA