Ispovest Kirjosovog brata: Zbog nje smo ponovo počeli da pričamo, a mama i tata su dobili sina nazad

Pogađate, u pitanju je Kostin Haci

  • 0
Kostin Haci Printskrin: Instagram/costeenhatzi

Da se krajem prošle godine nešto promenilo kada je u pitanju Nik Kirjos videli smo i na Australijan openu kada je javno stao u odbranu Nokovića, iako je prethodno bio njegov najveći neprijatelj!

I ne samo to! Kirjos je u 2022. godini prosto vaskrsnuo kao teniser što mu je na kraju zasluženo donelo finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića (15 časova, RTS 1).

Sumnjalo se da je "krivac" za njegov novi uspon aktuelna devojka Kostin Haci, a na kraju je stigla i potvrda da je devojka iz Sidneja najzaslužnija što je Kirjos, bez obzira na ishod finala, pobednik za svoju porodicu.

- Veći deo proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voleli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvek zabrinut zbog nečega - napisao je u svojoj kolumni za "Sydney Morning Herald" Kirjosov brat Kristos.

Zatim je nastavio.

- Svet ga je promenio, tenis ga je promenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nik i ja jedno vreme uopšte nismo razgovarali. Međutim, nova devojka Kostin haci mu je otvorila oči. Pre nego što je nju upoznao, u njegovom je životu vladao haos. I mogu sada da kažem kako sam nazad dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su nazaddobili svoga sina. On je za nas već pobednik, jer nemam što drugo da kažem kada vidim da sazreva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim da vidim kako pobeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega.

U nastavku možete pogledati i fotografije Kirjosove devojke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA