≫ 

Sukob Jelene Đoković i Bena Rotenberga: Novakova supruga uništila novinara koji ga "pljuje"

"Ako ne dođe do brze promene u zakonu Amerike, ovo će biti poslednji grend slem za Novaka Đokovića", napisao je Rotenberg

  • 10
Jelena Đoković Ben Rotenberg Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Sport360

Posle pobede i nove grend slem titule Novaka Đokovića, na Tviteru se odvijao pravi rat između Novakove supruge Jelene Đoković i Bena Rotenberga. 

Najveći kritičar Ben Rotenberg je ponovo pokrenuo priču oko vakcinacije na Tviteru, a u prepisku se uključila i Jelena Đoković.

Evo kako je tekla rasprava na društvenoj mreži:

- Ako ne dođe do brze promene u zakonu Amerike, ovo će biti poslednji grend slem za Novaka Đokovića. Amerika zahteva vakcinaciju za sve strane državljane, a Đoković je rekao da je isključio mogućnost da se vakciniše, i tako se predstavio kao zaštitno lice antivaksera - napisao je Ben Rotenberg, a onda je usledio žestok odgovor.

- Izvinite. Samo se uverite da je zabeleženo da ste ga vi označili kao antivaksera iz bilo kog razloga koji imate. Jednostavno je odgovorio šta je njegov izbor - napisala je Jelena.

- Razumem da je to njegov izbor, ali takođe kažem da ga je njegova odluka da bude toliko protiv vakcina da to utiče i ograničava njegovu mogućnost igranja turnira da ga je napravila hteo on to ili ne, u veliku ikonu antivaks pokreta. To sam jasno video tokom dešavanja u Autraliji - odgovorio je Ben, a onda se Jelena nadovezala:

- Pravite veoma osuđujući narativ koji se poklapa sa vašom agendom. On jednostavno bira šta je najbolje za njegovo telo, a ako ne može da igra turnir zbog tog izbora, on će prihvatiti.

Najbolji srpski teniser je osvojio 21. grend slem trofej u karijeri. On je sedmi put trijumfovao na Vimbldonu.

- Mogu da prihvatim osudu. Verujem da svaki građanin, posebno javne ličnosti imaju dužnost da se ponašaju odgovorno sa javno zdravstvenim akcijama i porukama tokom pandemije, a kao neko smatra Novaka uticajnim šampionom, on me iznova i iznova jako razočarao - napisao je Ben i dodao:

- Da li je to osuda? Moguće. Ali ove stvari su važne - a odgovor Jelene Đoković nije usledio posle ovoga.

Video: Kralj Novak po sedmi put izlazi na balkon Vimbldona: Publika ga dočekala ovacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • w

    11. jul 2022 | 06:20

    Bravo Jelena.💪👏

  • Nena

    11. jul 2022 | 00:13

    Sramno koliko ih boli svaka Novakova pobeda i vedar duh. Narod ga voli,pomirite se sa tim. Zdravstveno stanje je licna stvar i ne treba sa te strane da komentarise bilo koga( a ako vec hoce-neka pise o kraljevskoj porodici,iam tu dosta materijala) On treba da objektivno izvestava o tenisu,jer mu je to specijalnost a ne o tome sta je ko pojeo,da li se vakcinisao i slicno. Samo napred Noleeee

  • Mihailović

    11. jul 2022 | 09:04

    Ben stani pred ogledalo i upitaj se u čemu je tvoj problem zbog tolike negativnosti, neću reći mržnje šta bi bio pravi izraz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA