Britanski novinar prozvao Đokovića i Kirjosa: "Čudno je da Novak nije hteo da se vakciniše, Nik je gubitnik"

Tokom meča, dosta puta je napadao Kirjosa zbog ponašanja na terenu

  • 2
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Britanski novinar Pirs Morgan, koji je poznat po jako lošem stavu prema Novaku Đokoviću, ispratio je finale Vimbldona i imao zamerke na generalno ponašanje srpskog asa, ali je udario i na Nika Kirjosa.

Morgan je nastavio negativan narativ prema Đokoviću i ponovo se zapitao zbog čega novi-stari šampion Vimbldona ne želi da primi vakcinu protiv korona virusa.

- Nisam rekao da Novak mora da se vakciniše, ali je jako čudno što to nije učinio. Sportisti se često vakcinišu. Smatram da ljudi poput Đokovića imaju visok pozitivan ili negativan uticaj na mase kada su ovakve odluke po sredi. Nema rasprave oko toga da li je vakcina protiv kovida sigurna i da je spasila mnoge živote. Njegovo ponašanje utiče na mase i na to da li će neko pratiti njegov stav - napisao je Morgan.

Tokom meča, dosta puta je napadao Kirjosa zbog ponašanja na terenu.

- Kakav gubitnik. Naterao me je da navijam za Đokovića. On je veliki šu**k. Zamislite da jedan čovek konstantno psuje na vimbldonskom finalu ljude koji ga podržavaju, tim i porodicu - između ostalog je naveo je Morgan.

Video: Snimak Novaka kako jede travu i proslavlja pobedu na Vimbldonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    11. jul 2022 | 19:41

    Jedan, jedini, najveci....sto se mene tice zauvek, zauvjek, zanavjek...I da ti pogled uvek bude ka gore, jer tim visinama pripadas a sto se tice zluradih i malicioznih nek ostanu na dnu u blatu gde i pripadaju..... Nole kralju!!!! 👑

  • Mane

    11. jul 2022 | 11:38

    Dobro kaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA