≫ 

Novak o sinu Stefanu: "Sebe vidim više kao njegovog dubl partnera, nego kao trenera"

Da li je ovo najava da ćemo Đokovića gledati na terenu još dosta godina?

  • 2
Novak Đoković, Stefan Đoković Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković je još jednom pokazao svoj kvalitet osvojivši Vimbldon, a puno pažnje u Londonu izazvao je njegov sin Stefan, koji je pokazao da voli tenis, ali i da ga veoma dobro igra, što i nije čudo s obzirom na genetiku.

Stefan je nekoliko puta bio na terenu sa svojim tatom i Goranom Ivaniševićem, a pitanje koje se postavlja je da li Novak sebe vidi kao budućeg trenera, i to upravo svog sina.

Đoković je odgovorio u šaljivom stilu, pa je objasnio šta on smatra da je najbitnije za Stefana.

- Iskreno, video sam više sebe kao dubl partnera svom sinu, nego kao trenera. Šalu na stranu, naravno da me kao oca ispunjava i kao profesionalnog tenisera, da vidim svog sina na terenu svojevoljno i samoinicijativno izlazi na teren i voli da igra. Ne smeta mu da ima i nema pažnje, prisutan je i voli da igra, to je za njega ljubav i to mene ispunjava i voli da vidi. Izabrao je da igra sa svojim drugom na spoljašnjim terenima, to govori koliko voli tenis - rekao je Đoković, pa dodao:

Možda sada preterujemo kad pričamo o njegovoj budućnosti i karijeri, previše je rano, ima sedam godina, bitno je da ima zabavu, razonodu, da se razvija psihički i fizički, to je jedan od najzdravijih načina... Ja ću biti tu šta god odluči da radi u životu, bilo da je to tenis, a izgledi su dobri, ide u tom pravcu, pružiću mu podršku da živi svoj san, koji god san sanjao.

Video: Novak se trkao sa Stefanom na Vimbldonu dok nosi Taru na leđima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoks

    12. jul 2022 | 09:07

    Ja bi ga postavio za direktora neke jake kompanije pa nek uživa u životu jer život je lep uz skupa odela,putovanja,zabave,dobre ribe a sport rekreativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA