≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vimbldon se našao na udaru navijača zbog postera: "Sramno, nečasno, kako vas nije sramota?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije im se svidelo

  • 5
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer Printskrin: Youtube / Funny Zeitgeist

Treći Grend slem turnir u godini, čuveni Vimbldon, pred ulaznim je vratima, tačnije, samo što nije počeo, a na njemu će titulu braniti Novak Đoković, koji ima već osvojena četiri uzastopna trofeja na ovom turniu. Njegov najveći rival, bar prema ATP listi, jeste i Karlos Alkaraz.

U susret turniru, odnosno početku, na zvaničnoj stranici Vimbldona se pronašao i jedan poster, koji nije baš dobro prošao kod navijača na društvenim mrežama.

Naime, Vimbldon je napravio nekakvu vrstu postera, na kojoj je pokušao da objasni "sva legendarna rivalstva" koja su se dogodila kroz godine na ovom turniru. Međutim, jedan čovek je posebno zasmetao, jedan čovek koji se nije pojavio, a to je Endi Mari.

Endi Mari je tokom karijere čak dva puta uspeo da osvoji Vimbldon, dok je jednom igrao u finalu, ali, to nije bilo dovoljno grafičkom timu ovog turnira da ga uvrsti na poster, dok se nekim čudom na posteru nalazi Janik Siner, kome je najveći uspeh četvrtfinale ovog turnira.

U pozadini su Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer, dok je na Tviteru osvanuo i komentar u kom pitaju - zašto je tu Nadal, kada takođe ima samo tri finala Vimbldona kao i Mari?

Ono što je još poražavajuće, jeste i to što su sestre Vilijams stavljene u sam ugao slike, iako imaju čak 12 titula na ovom turniru.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković nastavio sa tajanstvenim porukama i uz cvrkut ptica najavio Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komandant Blek

    1. jul 2023 | 17:51

    Zato što je Škot 😂

  • Marko

    1. jul 2023 | 19:43

    Zasto Englezi piju čaj? Zato sto su bolesni 😂 Lepo reče Gagi Jovanovic...

  • Cv

    1. jul 2023 | 17:23

    To vam je dokaz da oni ni svog marija ne guraju vec realno prave postere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA