Vreme čitanja: oko 1 min.

Najslađe fotke sa Vimbldona: Stefan Đoković na maminom ramenu čeka Novaka, Jelena ga zabavlja telefonom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepo

  • 0
Novak Đoković, Vimbldon, Jelena Đoković, Stefan Đoković Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković je započeo svoju misiju osvajanje 24. Grend slem turnira u karijeri, pošto je počeo takmičenje i na Vimbldonu, inače, nekada nazivanim i "Svetskim prvenstvom" u svetu tenisa. Njegov prvi rival je Pedro Kačin, a meč je prekinut.

Nisu imala sreće ova dva tenisera, samo što su završili prvi set, oni su morali da odu na pauzu zbog kiše, posle koje su čekali duže od sat vremena kako bi nastavili taj meč.

Publika na Centralnom terenu nije bila baš preterano srećna zbog činjenice da se odlaže meč najboljeg tenisera u istoriji, te da će morati da čekaju i da se nadaju da kiša prestane. Objektivi kamere su pokušali da se "zanimaju" i pronađu nešto zanimljivo, a za oko im je zapao Stefan Đoković.

Stefan je već postao i stalni član Novakovog tima, a i sada se nalaži u loži sa svojom majkom, koja je pokušala da ga zabavi. Na slikama se vidi kako Stefan leži na majčinom ramenu, dok mu ona pokazuje nešto na telefonu i to sve dok čekaju Novaka da se vrati na teren.

Nije ni Stefan delovao previše srećno zbog toga, a kako je izgledao, možete pogledati u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Đokovići u neviđenom izdanju: Jelena upala u nevolju, Novak "umirao" od smeha, pa priskočio u pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA