Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanac napravio šou na konferenciji: Pominjao Novaka Đokovića, ulazak u pab i Mančester siti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na činjenicu da je počeo sada već standardno da slavi u prvoj rundi takmičenja na Vimbldonu, Britanac je bio jasan

  • 0
Liam Broudi, Nik Kirjos, Australijan open Foto; Tanjug / AP

Britanski teniser Liam Broudi uspeo je da se domogne drugog kola Vimbldona pred svojom publikom pobedom protiv Francuza Konstana Lestijena sa 3:0, a na konferenciji je komentarisao to što mu je Mančester siti pružio poruku nakon saznanja da je veliki navijač Građana.

- Čitao sam onu knjigu Gvardiola efekat ili Pep Gvardiola? Zaista fascinantno, pratim fudbal i zaista se interesujem za tu temu. Mogu da kažem sada i zvanično da je Mančester siti najbolji klub na svetu. Tu nema debate valjda? Da, to je bilo kul, video sam da su tvitovali o meni 20, 30 minuta re početka meča. Pokušao sam da pobedim i onda da odgovorim. Sjajni su i drago mi je što prate moju karijeru kao što ja pratim njih - kazao je Broudi.

Na činjenicu da je počeo sada već standardno da slavi u prvoj rundi takmičenja na Vimbldonu, Britanac je bio jasan:

- Recept je da dobijete dobar žreb i da ne igrate protiv Novaka Đokovića na startu! Nije to neka tajna, postajete vremenom iskusniji - naveo je Broudi.

Ove godine je rešio i da skine bradu po kojoj je bio prepoznatljiv.

- Postajem stariji, zar ne?! Želim da izgledam mlađe sada. Uvek sam nosio bradu da izgledam starije, sećam se jedne čudne situacije. Pokazujem momcima ličnu kartu na ulazu u pab, a oni mi kažu "ne moraš da je pokazuješ, izgledaš kao da imaš 35 godina. Posle toga sam rekao sebi da želim da izgledam mlađe - naglasio je veseli Broudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA