Vreme čitanja: oko 1 min.

Užasan poraz Kecmanovića na Vimbldonu: Švarcman ga demolirao, prepustio mu 7 gemova i jedan set dobio sa 6:0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nešto nije funkcionisalo u igri Miomira

  • 5
Miomir Kecmanović, Rolan Garos Foto: Tanjug / AP

Možda i jedan od najtežih poraza Miomira Kecmanovića u čitavoj karijeri. Srpski teniser doživeo je žestok udarac od Dijega Švarcmana iz Argentine u prvom kolu Vimbldona, pošto je osvojio samo pet gemova u tri seta, a jedan od njih rešen je sa popularnim "krompirom" - 0:3 (0:6, 3:6, 4:6)!

Vrlo, vrlo loše i nestabilo delovala je danas Kecmanovićeva igra. Bio je potpuno neprepoznatljiv i nije uspeo da iskoristi niti jednu priliku protiv Argentinca koji je inače poznat kao dobar igrač na šljaci i koji inače nema jak servis, što je važno za travnatu podlogu.

I pored toga je Dijego Švarcman diktirao ritam na ovom meču. Držao je sve u svojim rukama, o čemu svedoči i prvi set koji je brutalno rešen u korist Argentinca. Nije uspeo Miomir da dođe ni do jednog gema za pola sata provedenih na terenu.

Crna serija produžena je na kraju na sedam gemova, posle kojih je Kecmanović došao do svog prvog gema. Ali i u drugom setu je uzeo samo još dva pored toga i na kraju se došlo i do trećeg.

Tamo je Dijego Švarcman poveo sa 4:0 i delovalo je da će vrlo brzo zaključiti posao protiv Kecmanovića, koji se tada iznenada probudio. Došao je do neverovatne serije za ovakav meč od četiri gema i izjednačio na 4:4.

Međutim, onda je usledio novi pad u igri Kecmanovića, koji je potom dopustio brejk i doneo Argentincu šansu da servira za meč, što je ovaj iskoristio i prošao dalje. U drugom kolu ga sada čeka meč sa boljim iz duela Janik Siner - Huan Manuel Serundolo.

(Telegraf.rs)

Video: Njihova lica krase Beograd: Posetili smo najlepši mural posvećen Nikoli Jokiću i Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA