Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković priprema dokumentarac, dao naznake kako će da izgleda: "Gledao sam "Last Dance" o Džordanu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi jedva čekaju ovo izdanje

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Već se pominjao dokumentarac o Novaku Đokoviću, ali sami srpski as je objasnio dokle se sa planom i realizacijom stiglo u tom projektu.

- Bio sam uveren da će to tada da izađe, krajem pretprošle, prošle godine. Nekako se datum i rokovi pomeraju. Iz prostog razloga što se dosta toga dešava u mojoj karijeri, pa osmišljavamo i debatiramo šta je najbolje uraditi da bude jedan dugometražni dokumentarac ili će to biti kratkometražni ili će to biti više epizoda u serijalu. I naravno sa kim ćemo to raditi i na koji način. Još se nekog materijala sad dodaje zbog Pariza i aktuelnosti. Ne znam datum, nadam se, nestrpljiv sam i želeo bih da što pre izađe - naveo je Novak.

Kako stvari stoje, ideja je da bude sličnog koncepta kao dokumentarac legendarnog Majkla Džordana.

- Sa druge strane, želimo da to napravimo na najbolji mogući način. Gledao sam Džordanov "Last dance", 10 epizoda po 50 minuta... Imamo dosta materijala, koliko smo svih ovih godina snimali, tako da možemo nešto slično da napravimo u tom smislu i konceptu. Kada budem imao neke naznake kada bi to eventualno bilo, daću vam tu informaciju - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Njihova lica krase Beograd: Posetili smo najlepši mural posvećen Nikoli Jokiću i Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA