Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuni haos na Vimbldonu: Već otkazano 16 mečeva za danas, problemi nastavljaju da se gomilaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kiša preti da napravi kolaps na Otvorenom prvenstvu Engleske

  • 0
Vimbldon Foto: Telegraf

Verovatno da bi u Londonu sada najradije zapevali čuvenu pesmu grupe Crvena jabuka "Bježi kišo s prozora". Jer vremenski uslovi prete da naprave pravi kolaps na Otvorenom prvenstvu Engleske u tenisu.

Nakon što je padala tokom ponedeljka na mahove, kiša je u utorak postala još "dosadnija", pa bez prekida pada još od oko 13.00 časova po našem vremenu. Od tada nema igre na svim terenima osim na dva glavna koja imaju pokretni krov.

Samim tim, organizatori nemaju mnogo opcija. Morali su da otkažu već 16 duela zaključno sa 16.00 časova danas, pošto je, jasno je, ne bi bili završeni do mraka.

U pitanju su mečevi Sakari - Kostjuk, Kartal - Kiz, Riske Armitraj - Badosa, Tijafo - Vu, Šimabukuro - Dimitrov, Lehečka - Ofner, Ivaška - Korija, Golubić - Šmidlova, Striker - Popirin, Kirstea - Marija, Serudnolo - Borhes, Minen - Ostapenko, Kristijan - Bronzeti, Močizuki - Pol, Hadad Maja - Putinceva i Raonić - Novak.

Očekivano je da se ovoj listi kako dan bude odmicao pridruže i drugi susreti.

Podsetimo, prema planu i programu danas pored Hamada Međedovića, čiji je meč prekinut, treba da nastupe i Natalija Stevanović protiv Karoline Pliškove, odnosno Laslo Đere koji je spojen sa Maksimom Kresijem iz SAD.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA