≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misterija dresa Kobija Brajanta: Jedan detalj je "prorekao" da će Novak osvojiti Vimbldon

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno...

  • 1
Novak Đoković i Kobi Brajant Foto: Instagram / Screenshot

Teniski influenser Bastijen Fahan porimetio je neverovatnu podudarnost koja se odnosi na Novaka Đokovića, osvajanje ovogodišnjeg Vimbldona i Kobija Brajanta. 

Naime, on je primetio da će Novak "zaukružiti" važne brojeve koji se odnose na Kobija Brajanta, ako osvoji Vimbldon.

- Za dve nedelje... Novak Đoković osvaja svoj osmi Vimbldon i svoj 24. Grend slem i na taj način će to biti brojevi 8 i 24 koje je Kobi Brajant nosio.

Uticaj Kobija brajanta na Novaka

Novak je često govorio o svom prijateljstvu sa Brajantom, kao i o njihovom odnosu i uticaju koji je imao na njega.

- Ne znam šta da kažem, video sam vesti. Bio je jedan od najvećih sportista u istoriji, inspiracija za mene i mnoge ljude širom sveta. Kobi mi je pomogao u teškim momentima, sreli smo se i razgovarali nekoliko pita.

- Imao sam tu sreću da sa njim imam lični odnos tokom poslednjih 10 godina. Mnogi sportisti su uticali na mene tokom godina. Razgovarao sam nekoliko puta sa Kobijem Brajantom i Dijegom Armandom Maradonom. Mnogo puta smo razgovartali o sportu i on i je dao važne savete. Isto važi i za Majkla Džordana. Ako pričamo o tenisu, to su: Pit Sampras, Andre Agasi i Boris beker. Poslednja dvojica su bili moji treneri. Cenim priču svakog sportuiste i svih velikana iz prošlosti koji su ovaj sport učinili globalnim - govorio je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković nastavio sa tajanstvenim porukama i uz cvrkut ptica najavio Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    5. jul 2023 | 00:07

    Ti si za sve njih vrh. Nih su svetski moćnici forsirali (imali su snažan vetar u ledja) a tebi su mnogo puta ubacivali klipove u točkove, samo da bi te onemogućili da dosegneš visine koje nadmašuju njihove sportske ikone. Naravno da su te usporili, ali ipak ti si uspeo da im pokvariš njihove projekcije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA